Bas On Air, Plof neer op je bank!

BOA – TOP 2020

Dinsdag 29 december van 19:00 – 21:00 is het eindelijk zo ver, de lijst der lijsten van gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt weer uitgezonden, elk jaar met een iets andere naam omdat het het huidige jaar vertegenwoordigd.
Dit jaar heet die lijst de…

BAS ON AIR – TOP 2020!

De vulling van de lijst zal dit jaar iets anders zijn dan “normaal” , maar ja het hele jaar is al iets anders dan “normaal” dus moet dat nu ook maar kunnen.
In plaats dat er nummers gekozen konden worden van alleen dit jaar, heb ik er voor gekozen om de afgelopen 20 jaar samen te vatten in 2 uur tijd, met de fijnste, gezelligste en beste muziek!

Zoals ik al schrijf, gekozen door jou, want jij kon als luisteraar tot 25 december je 2 favoriete hits van de afgelopen 20 jaar doorgeven.
Staan jouw favoriete hits in de lijst? GEFELICITEERD! , staan ze niet in de lijst, helaas er was waarschijnlijk te veel keuze om alles te plaatsen , maar hé wees getroost er staat genoeg fijne muziek in waar je ook van mee kan genieten, de lijst is namelijk voor iedereen te beluisteren en dat kan op diverse manieren, ik som ze even voor je op.

  1. Via deze site en DeMuziekExperts.nl – onder aan de pagina bij “Luister LIVE naar BR6” kan je op het aangegeven tijdstip live luisteren.
  2. Via BR6.nl – via de “luister live” knop kun je op het aangegeven tijdstip live luisteren.
  3. Via BR6 uitzending gemist – op de site van BR6 is ook een uitzending gemist pagina te vinden, hier kun je de 2 uur terug luisteren, je moet dan zoeken naar Bas On Air van 29 december, en De Muziek Experts van 29 december. Let op! Deze opnames blijven maar 2 weken beschikbaar!!
  4. Via de radio – Op je eigen radio kan je uiteraard ook meeluisteren op de aangegeven tijdstippen, ook weer live, maar je moet dan wel in de omgeving van gemeente Bodegraven-Reeuwijk wonen.
    De frequentie is Ether: 107.8 FM , Kabel: 103.4 FM, en DAB+ Kanaal 7B
  5. Via deze site zal ook een samenvatting komen te staan, gezien we met muziekrechten zitten zal de muziek alleen maar via de BR6 uitzending gemist terug te luisteren zijn (tot 2 weken na uitzending). De Samenvatting zal als podcast online gezet worden, zowel boven aan de homepage alsmede op deze pagina.
  6. Via Spotify – Op spotify zullen 2 mogelijkheden komen om naar de B.O.A. Top 2020 te luisteren, optie 1 is de samenvatting als podcast op de podcast pagina van Spotify, onder de naam “Bas On Air”. Optie 2 is als afspeellijst, de “Bas On Air – Top 2020” afspeellijst staat openbaar en de muziek is te beluisteren (tot de lijst eventueel weggehaald wordt).

Meer dan genoeg mogelijkheden om te luisteren naar de B.O.A. – Top 2020!

Tevens kan je er ook voor kiezen om je jaar knallend te eindigen want op oudjaarsavond 31 december wordt de Top 2020 herhaald van 22:00 – 0:00
Een beter en knallender uiteinde van 2020 bestaat er gewoon niet!

DE LIJST

nr.artiesttitelIngestuurd door:uur
1Speelman en SpeelmanHet is wat ’t isBas1
2Michael BubléFeeling GoodPamela1
3Salvador SobralAmar Pelos DoisPamela1
4De DijkAls het GolftPatrick1
5AdeleRolling in the DeepPatrick1
6Maroon 5One more NightErwin1
7Justin TimberlakeCan’t stop the feelingErwin1
8Years and YearsKingPiet1
9AdeleSet fire to the rainPiet1
10Kenny BParijsAnneke1
11AviciiHey BrotherAnneke1
**************************************
12Neon TreeAnimalClaudia2
13Shea SegerClutchClaudia2
14Feest DJ MaartenStamp op de grondFeest DJ Maarten2
15Feest DJ MaartenLaat me wetenFeest DJ Maarten2
16SiaChandelierRick2
17Emile SandéClownRick2
18BeyonceCrazy in LoveCindy2
19Michael JacksonYou rock my WorldCindy2
20Annie LenoxA Thousand beautiful ThingsDebby2
21Gare du NordBeautiful DayAnja2
22George MichaelFlawless (go to the city)Anja2
23DisturbedThe Sound of SilenceNelleke2
24Thomas BergersenNorwegian PirateJaap2

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »