Bas On Air, Plof neer op je bank!

ONBEPERKT VAREN!

Hollandse Limes Classic dit jaar vanuit huis

Hollandse Limes Classic @ Home – 2021

De organisatie van de Hollandse Limes Classic heeft besloten om het fietsevenement in het Groene Hart dit jaar om te dopen tot een vanuit huis editie. Deelnemers kunnen op zaterdag 10 juli vanuit huis, volledig coronaproof, op ontdekkingstocht langs de Hollande Limes, het voormalige Romeinse Rijk.

Als deelnemer aan de Hollandse Limes Classic @Home kun je kiezen uit drie verschillende afstanden, namelijk 25, 65 en 110 kilometer. Iedereen kan meedoen, op de gewone fiets, mountainbike of wielrenfiets. Na inschrijving ontvangen deelnemers van de organisatie een startpakket, met daarin de gekozen route en verschillende streekproducten. De geweldige routes brengt de deelnemers dwars door het Groene Hart en over de Romeinse Limes.

Wil jij meefietsen met deze @home-editie en tevens ook nog wat leuke extra’s meekrijgen van de Hollandse Limes Classic? Dat kan, de inschrijving is inmiddels geopend via de website hollandfselimesclassic.nl. In de dagen voor het evenement ontvang je het mooie startpakket met de gekozen route thuis. Het inschrijfgeld voor dit evenement is 27,50 euro.

LEES OOK:   Tineke Schouten

Doorvaardagen Reeuwijk – Gouda

Onbeperkt heen en weer varen in Reeuwijk en Gouda!

Deze zomer vinden er een aantal Doorvaardagen plaats. De gemeente Gouda organiseert dit samen met het Gouds Sluiswachtersgilde. Op die dagen kan er onbeperkt heen en weer gevaren worden van het Reeuwijks Verlaat tot en met de Kleiwegbrug in Gouda en andersom.

Zaterdag 3 juli vond de eerste Doorvaardag plaats en aanstaande zaterdag de tweede, van 10.00 tot 19.30 uur. Daarna volgen de zaterdagen 28 augustus en 4 september op dezelfde tijd. Voor de Reeuwijkse Plassen moet je als schipper wel een ontheffing aanvragen.

De bediening van de bruggen en sluis tussen Gouda en Reeuwijk is normaal op vaste tijden, tijdens de doorvaardagen hoeft er geen rekening gehouden te worden met bedieningstijden en doorvaartijden. Er wordt op die dagen onderzocht of er dan meer bezoekers gebruik maken van deze vaarverbinding.

LEES OOK:   Jeroen van Merwijk

IVN excursie Eetbare planten

Lekkere planten proeverij!

IVN en Vrienden van het Heempad organiseren een excursie in Boskoop waarbij op zoek gegaan wordt naar eetbare planten. De excursie heeft een interactief karakter, omdat de deelnemers lijsten krijgen met de eigenschappen van de planten.

De excursie vind plaats aanstaande zaterdag 10 juli om 10 uur ’s morgens bij kinderboerderij de contactweide aan de Snijdelwijklaan nummer 6 in Boskoop. De excursie duurt ongeveer 2 uur en staat voor iedereen open en is gratis. Voor aan- of afmelden van deze excursie, of alle berichten nog eens rustig nalezen, bezoekt u onze website BR6.nl onder het kopje AGENDA.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »