Bas On Air, Plof neer op je bank!

ENTERTECHNIEUWS – Instagram gaat concurrenten achterna..

Waar Instagram, net als Facebook in 2010 startte als sociale media waar foto’s geplaatst werden met wat men zojuist gegeten heeft, of wat men nu weer aan het doen is, of wat voor vaagheden dan ook.. of juist speciale kiekjes die je niet alledaags voorbij ziet komen.. toch is het hedendaags meer een bijeenkomst van diverse nieuwsmedia en een verlenging van eigen websites.
Om eerlijk te zijn, ik merk het zelf ook, ik gebruik mijn Instagram als verlenging van dit programma en van de website ervan.
Instagram is wakker geworden en is er achter gekomen dat een concurrent als TikTok aardig aanslaan met alledaagse video’s en soms wat opvallende rages en challenges.
Naast dat Instagram zich meer op beeldvullende video’s wil gaan richten, willen ze zich ook meer in gaan zetten voor de makers en influencers, met de komst van exclusieve stories. Gebruikers kunnen dan betalen voor exclusieve beelden van hun favoriete influencers.
Uiteraard heeft op dat vlak de andere concurrent Youtube al een aardige voorsprong met de al jaren goedlopende creators programma, dat makers laat meedelen in de advertentie-inkomsten.

Hoewel de samenwerking met bijvoorbeeld influencers ook een groot nadeel kan geven, hierdoor wordt het nog lastiger om op te vallen met een leuke en normale foto of video, tegenover de influencer die voortdurend pronken met hun gereis en hun dure lunches en zelfs dure en opvallende vervoersmiddelen, dat terwijl de laagdrempeligheid juist de aantrekkingskracht was van Instagram.

De een zegt laat maar, een ander deel gaat professionaliseren, zelf een influencer proberen te worden, simpelweg zou je je dan laten foppen door in je vrije tijd bij te klussen voor Instagram in ruil voor like, volgers en misschien ooit in de verre toekomst wat geld te verdienen aan die exclusieve stories.

Ik kan je één ding zo op een presentatieblaadje meegeven… Er wordt groots verdiend binnen die bedrijven en dat pakt zo langzamerhand erg negatief uit, maar ja ook dat houd een keer op, en dan moet er weer naar een nieuwe manier gevonden worden…. Ze zeggen niet voor niks … “Voor niks gaat de zon op” .. maar de rest is peperduur betaald!

Volgt u mij naar Tiksta Book, of stuur een berichtje naar mij via Whats Face Gram?
Hoe gek laten we ons maken… zegt hij die er ook gretig aan mee doet … nou ja ik verdien er geen geld aan dat is misschien nog het voordeel, ik wil het graag leuk houden voor iedereen.

Tot uw volgende bezoek op de Instagram @BasOnInsta !!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »