Bas On Air, Plof neer op je bank!

‘WAT MIJ OPVIEl’: van 60 en OUDER naar 30 en jonger in een paar weken

Het lijkt net alsof je naar een auto reclame zit te kijken van 1 naar 120 in 1 seconde…
Het begint er met het vaccineren toch erg op te lijken, waar eerst de mensen van 60 jaar en ouder geprikt konden worden en het wel een eeuwigheid leek te duren dat dat eindelijk eens voldaan was, is er nu in 3 dagen tijd een snelheid gekomen van ongeveer 2 jaar per dag.. als je het zo hoort lijkt dat wonderbaarlijk, en om eerlijk te zijn, dat is het ook.

Ik kom uit 1991 en heb nu dus ook een afspraak staan om m’n prik op te halen.
Maar ik blijf mij toch telkens weer afvragen hoe het in het begin zo struikelend en haperend kon gaan met vallen en opstaan en daarna nog harder vallen en proberen weer op te staan en dan Plof val je toch weer neer… Kan het allemaal voor juni, nee , juli dan? Nou ja .. misschien iedereen zijn eerste prik … Oh nee het wordt toch augustus… en nu zijn we opeens zo positief dat misschien toch eind augustus iedereen zijn 1e EN 2e prik kan krijgen ,,, die dat wil uiteraard.. want dat is ook nog een discussie punt apart.

LEES OOK:   "Wat mij opviel": De Black Friday drukte

Er moet eigenlijk een pagina online komen, en ook een rubriek in elk landelijke en regionaal journaal dat aangeeft hoeveel mensen er vandaag geprikt zijn , desnoods per regio, en dat je dan kan zien hoeveel mensen daar echt iets ernstigs aan over hebben gehouden, erger dan een 1dags griepje of pijn in de arm, want dat zijn de basis symptomen van een vaccinatie. Je moet er natuurlijk wel bij stil staan dat je een virus ingeprikt krijgt… maar wel zodanig verzwakt dat het niks ernstigs meer kan veroorzaken dan die 1-dags griep of pijn in de arm.

Zoals ik al wel vaker heb gezegd, er moet een portaal, een panel of een persoon zijn die alles in Jip & Janneke taal uitlegt, met plaatjes of video’s die iedereen begrijpt laat zien “zo erg is het allemaal niet”, tuurlijk er is een geringe , ienieminie, ietse pietse peuterige, mini kleine kans dat je lichaam het vaccin niet goed oppakt en er iets kan gebeuren, maar dat was bijvoorbeeld in Amerika bij 6 mensen op de bijna 4 miljoen geprikte …. hallo mensheid, bent u daar nog … rekent u even met mij mee.. zes ongevallen gedeeld door vier miljoen geprikte maal 100 om de juiste percentage te krijgen … dat is … één TIEN DUIZENDSTE van een procent, hier is helaas geen woord voor. Dat is wel zo weinig dat het meer dan te verwaarlozen is, natuurlijk het is niet fijn mocht het je gebeuren, maar ik denk dat de kans nog groter is dat jij deze week de trein naar Griekenland mist en het gaat sneeuwen dit jaar. Zogezegd zo kun je van elke mug een olifant maken.

LEES OOK:   “WAT MIJ OPVIEL”: De Kijkcijferleider én gekte van SBS6

Ik zou zeggen, laat je gewoon vaccineren, er is binnenkort zelfs een keuze moment dat je kan kiezen welk vaccin je binnen wil krijgen… hoewel het allemaal hetzelfde doet.
En voor de wappies onder ons die denken dat ze geprogrammeerd worden door Bill Gates, of dat ze binnenkort perfect 5G kunnen ontvangen, of worden achtervolgd door Dhr Rutte of de Jonge die mensen kan ik blij maken … dit gaat geen van allen gebeuren. Bill Gates gaat dat geld echt niet besteden aan dit soort onzin, 5G heeft met stralingen te maken, die zijn niet op deze manier in te prikken – even tussen haakjes… wappies interesseer je eens wat meer in die mobiele golven, dan had je geweten dat als corona door die G golven zou komen het er in de jaren 80 of eerder al was… overigens … de G in 1, 2,3,4,5 en over een tijdje alweer 6 G … die G staat voor GENERATIE! Amen en dank u wel… iets meer feiten lezen die WEL waar zijn, en niet die dingen die op alternatieve nieuwsstationnetjes te horen en zien zijn.

LEES OOK:   COLUMN: Veronica blijft, Als u dat wilt!

Ik ben blij, ik laat me prikken, en als je binnenkort wat extra radioprogramma’s hoort via mijn arm.. zou ik zeggen geniet met me mee, laten we er gewoon het positieve van inzien.
MET prik zijn we snel weer -uche- vrij -uche-, ZONDER prik moeten we nog maanden door teren op het mondkapje en alle andere maatregelen. Dus mensch wees slim.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »