Bas On Air, Plof neer op je bank!

Olympische vakantie

Goudse schouwburg start kaartverkoop

Nederland komt geleidelijk uit de lockdown en daarom start bij de Goudse Schouwburg vanaf 19 juni om 11.00 ’s morgens de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Het is nog wel afwachten hoe het er vanaf september uitziet, maar na het nieuws van gisteren dat de versoepelingen als maar sneller gaan moet dat wel goedkomen.

In eerste instantie wordt er op 1,5 meter capaciteit verkocht en zodra er groen licht komt vanuit de overheid wordt er opgeschaald en komen er extra tickets beschikbaar. Dit jaar kan iedereen direct kaarten reserveren via de website of telefonisch. Er zal geen loting zijn.

Het afgelopen jaar is er veel verplaatst en geannuleerd in de theaterwereld. Dankzij het flexibele verkoopsysteem wordt dit risico tot een minimum beperkt.

het programma is erg divers als vanouds. Met bekende cabaretiers zoals Roué Verveer, Sanne Wallis de Vries, Dolf Jansen en Sjaak Bral. Maar ook met een aantal meerdaagse producties, waaronder Titanic de musical en Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht van de Theater-alliantie. En er staat met Liften 2 ook een landelijke première op het programma!

LEES OOK:   Fabian Jansen

Vanaf morgen kan je alvast het wat en wanneer inzien op de site www.goudseschouwburg.nl.


OppasOpa

En dan gelijk een leuke cadeautip voor VADERDAG: geef een avondje theater cadeau!
Bijvoorbeeld voor de voorstelling van Rik Hoogendoorn, hij speelt zijn avondvullende voorstelling

‘OppasOpa’ op zaterdagavond 19 juni vanaf half negen in de theaterzaal van het Evertshuis.

Rik Hoogendoorn, o.a. bekend van ‘Kees en Co’ is grootvader geworden van een kleinzoon. Hij past één dag in de week op en is daarmee toegetreden tot het

groeiende legioen van oppasopa’s. Die nieuwe verantwoordelijkheid brengt hem herinneringen aan zijn eigen jeugd en vaderschap.


Speelweek Nieuwerbrug 2021

Zoals elk jaar staat de speelweek in het teken van een thema. Dit jaar houden we het dichtbij huis… Het thema van dit jaar is: “Beestenboerderij”. De tent zal worden opgezet op het terrein tegenover Tennisvereniging De Wiericke aan de Brandschouwer.

LEES OOK:   Jeroen van Merwijk

De inschrijving voor de speelweek is geopend op www.speelweeknieuwerbrug.nl De speelweek vind plaats van 23 t/m 27 augustus. Het inschrijfgeld bedraagt €22,50 per kind en vanaf 1 juli wordt dit verhoogd naar €27,50 per kind.

En ook in Bodegraven vinden de vakantie spelen weer plaats met het thema De Olympische Vakantiespelen! De inschrijvingen voor de tent, huttenbouw en crew zijn in een record tijd vol geraakt. De locatie is aan de Burgemeester Kremerweg, Kijk voor informatie op vakantiespelen.nl


IVN Natuurwandeling Zegersloot-Noord

Het IVN organiseert op zondag 20 juni van twee tot ongeveer vier in de middag een wandeling door Zegersloot-Noord in Alphen. Wie denkt het gebied al te kennen, kan nu kijken door de ogen van de IVN-gids. Ooit wel eens ‘heksenboter’ gezien, die hier af en toe staat? Of ‘judasoren’ gevonden?
De start vind plaats bij bezoekerscentrum De Veenweiden aan de Burgemeester slotssingel 15 in Alphen a/d Rijn. Aanmelden is verplicht bij Dick Warmerdam o.a. Per mail naar dickw@xs4all.nl
Tips: draag stevige schoenen. Ook het meenemen van een verrekijker kan handig zijn.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »