Bas On Air, Plof neer op je bank!

De Natuur in, als Oppasopa?!

Beluister onderaan het volledige audiofragment van “de Regio Uitgelicht”

Theatervoorstelling OppasOpa in het Evertshuis

Rik Hoogendoorn als Oppasopa

Kees & Co acteur Rik Hoogendoorn speelt 19 juni zijn avondvullende voorstelling ‘OppasOpa’ in de theaterzaal van het Evertshuis. Het begint om 20.30 uur en er zijn nog kaarten beschikbaar. Er mogen max. 50 personen in de theaterzaal.

Rik Hoogendoorn is grootvader geworden van een kleinzoon. Hij past één dag in de week op en is daarmee toegetreden tot het groeiende legioen van oppasopa’s. Die nieuwe verantwoordelijkheid brengt hem herinneringen aan zijn eigen jeugd en vaderschap.

Kijk voor tickets en meer informatie op evertshuis.nl

Bezoek Mijn Tuin

Er zijn weer heel veel tuinen te bezoeken in Nederland. Tijdens een vakantie, of een weekend weg, is dit een leuke activiteit. Er is een grote variatie in siertuinen en het omliggende landschap, bebossing, vijvers en landgoederen. De grondsoort in verschillende delen van ons land varieert en zo ook de beplanting.

LEES OOK:   Olympische vakantie

Tegen een kleine vergoeding kan men overal tuinen en parken van dichtbij ervaren. Ook zijn er speciale routes langs kleinere tuinen die de moeite waard zijn om met de fiets te rijden.
In alle seizoenen kun je genieten van het werk in de particuliere tuinen. Wil je weten welke tuinen je kunt bezoeken, kijk dan op www.bezoekmijntuin.nl.

Gilde Cultuur- en IVN Natuur-wandeling

Gidsen van ‘t Gilde en IVN brengen cultuur en natuur onder de aandacht in het deel van Alphen dat Oudshoorn heet. Tijdens de gezamenlijke wandeling belicht ‘t Gilde de geschiedenis en laat IVN zien wat er aan natuur te ontdekken is. Vroeger stonden in Oudshoorn veel herenhuizen. Nu zijn er nog enkele. Wat is de historie van deze plaats? Wat groeit er en wat zingt er misschien?

LEES OOK:   Oranje Bevrijding

Op zaterdag 12 juni 2021 De activiteit is gratis en staat voor iedereen open. De start is om 11.00 uur voor de ingang van de Oudshoornsekerk, Oudshoornseweg 90 (aan de Rijn, omgeving ziekenhuis), 2401 LC Alphen aan den Rijn. De terugkomsttijd hier is ca 13.00 uur. Aanmelden: dickw@xs4all.nl, 06 17 71 82 03

Cinema Gouda weer open!

Op 5 juni gaat Cinema Gouda weer van start. En hoe! Met prachtige titels zoals De Slag om de Schelde, Disney’s Cruella, Golden Globes winnaar Nomadland en voor de jongsten Pieter Konijn op de Vlucht, K3 De Dans van de Farao en Tom en Jerry.

Deze en nog meer titels zijn nu in de verkoop, tickets kunnen gekocht worden via de websites www.cinemagouda.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »