Bas On Air, Plof neer op je bank!

Terug van Weggeweest!

Misschien merkte je het al toen je luisterde naar een uitzending van Bas On Air, of toen je deze site bezocht, of welke reden dan ook.
Ik ben er even een paar maanden tussenuit geweest, als in geen Bas On Air gemaakt en dus ook de website niet bijgehouden, want ja er viel niks te melden.
Ik zeg wel geen Bas On Air gemaakt, in de tijd dat ik weg was stond er wel elke week een non-stop uitzending klaar, wat inhoud non-stop de beste muziek gekozen door mijn computer, met de huidige vormgeving er om heen.

Hoe dan ook kort maar krachtig, ik ben er weer en ben goed begonnen wel te verstaan op KONINGSDAG!
Een betere dag kon ik haast niet uitkiezen.
En a.s. dinsdag 4 mei ben ik LIVER dan LIVE ik zit dan namelijk na ruim een jaar weer eens in de radiostudio in Bodegraven!
Bas On Air nam ik eigenlijk al een lange tijd op vanuit huis in Den Haag, maar ik moet die dag toch in Bodegraven zijn, dus dacht ik kom, ik pik de live uitzending gelijk maar even mee.
Met na Bas On Air ook nog een live begeleiding van de dodenherdenking rond klokslag 20:00, en daarna ook begeleiding met rustige muziek en wat praat momenten tussendoor.

LEES OOK:   Controle illegale huisvesting

Hoe het ook zij, ik ga er weer het beste van proberen te maken, en misschien viel je wel op dat De Muziek Experts wel altijd LIVE was, althans .. live.. we nemen altijd 2 uitzendingen bij mij thuis op en die worden dan uitgezonden op de juiste data.. dus ik noem het maar semi-live, maar Bas On Air erbij werd mij gewoon iets teveel omdat daar onwijs veel voorbereiding in zit, en de Muziek Experts doe ik natuurlijk samen met welbekende Piet de Rooij, hulde voor hem, hij is door weer en wind elke 2 weken naar mij toe gekomen!!!

Ik zou het kort houden, dus ik eindig bij deze dit bericht.
Vanaf nu weer elke dinsdagavond van 19:00 tot 20:00 (semi-)LIVE Bas On Air
En van 20:00 – 21:00 De Muziek Experts (www.demuziekexperts.nl)
Nog steeds LIVE te beluisteren op BR6 (www.BR6.nl)

Veel luister plezier toegewenst!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »