Bas On Air, Plof neer op je bank!

Lokaal Nieuws – 27-04-2021

Ook al laat de huidige crisis een hoop plezierige momenten tijdelijk niet toe, toch maken we er het beste van en zo was daar gister ook de jaarlijkse Lintjesregen
Burgemeester Christiaan van der Kamp ging op bijzondere wijze elf inwoners van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk verrassen met een Koninklijke Onderscheiding. Hij is persoonlijk bij hen langs gegaan om ze te feliciteren en de versierselen te overhandigen.
Eén van de voor mij opvallendste gelukkige is

De heer Wilhelmus Johannes (Willem) Bakker, uit de Meije
Hij is de oprichter en dagelijkse leiding van zangkoor Meije koor
Sinds 2000 ruimt hij vrijwillig straatvuil op waar hij vaak ook mee bezig gezien werd.
En ook is Dhr Bakker 50 jaar vrijwilliger bij diverse sportactiviteiten ter behoeve van de Oranjevereniging in De Meije.
Bij deze Het is u gegund!

LEES OOK:   Bas Off Air - Zomerstop!

In de vroege ochtend van 25 april vond een mooi staaltje samenwerking plaats, toen medewerkers van een ambulance op de A12 een bestelbus zagen slingeren. Normaal ligt hun primaire taak natuurlijk ergens anders, maar in dit geval vonden zij het gedrag zó gevaarlijk dat zij de politie alarmeerden en dit busje kort hebben gevolgd.

Al snel kwam de aap uit de mouw: de 30-jarige man uit Bodegraven bleek onder invloed te zijn van drugs. Bovendien was zijn rijbewijs eerder al ongeldig verklaard. Hij werd aangehouden en zal later, als onderzoek heeft uitgewezen welke en hoeveel drugs hij gebruikt had, verantwoording moeten afleggen.


Dan nog even kort nieuws over Koningsdag, want ook al mocht er een hoop niet, toch kan je er zelf het beste van maken, veel restaurants zijn gewoon open dus een lekker take away diner is mogelijk, en uiteraard was de TV uitzending van de NOS niet te missen vanmorgen. Ook hier is gedacht aan afstand maar toch erg leuke TV, in een grote studio in Eindhoven werd een volledige TV uitzending gepresenteerd, met een Quiz, interviews met bekende eindhovenaren, eten bereiding en muziek.
En nogmaals we kunnen er zelf thuis een feest van maken, genoeg boodschappen in huis, lekker borreltje met een goed gevulde borrelplank smullen maar!!

LEES OOK:   Kerken open tijdens coronavirus

Last but not least nog eigen omroep nieuws want wat is er de komende week te zien op BR6 TV..

Deze week is sinds afgelopen zondagavond zeven uur op ieder oneven uur een aflevering van het Waterlinie journaal. In deze aflevering o.a. Chris Kalden die zich afvraagt of de polders nog een keer tijdelijk onder water gezet kunnen worden.

Verder drie verschillende afleveringen van “Een andere Blik” met horecaondernemer Ben van ‘t Hof en wethouder Inge Nieuwenhuizen, fractievoorzitter van de SGP Henk van der Smit en energiecoach Maarten Schoonwater.
En Dieter Möckelmann vertelt dat openluchtzwembad De Fuut weer open is.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »