zo. mrt 7th, 2021

“Wat mij opviel”: Lockdown na extreme drukte

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Na alle december-drukte in de steden en ook dorpen zit ons land momenteel op slot, alleen nog essentiële bedrijven zijn open. Hoe gaat dat uitpakken, en hoe zou het toch komen?
Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: