Bas On Air, Plof neer op je bank!

G.B.I.T. 3 – TV interview met Mark Rutte [2010]

Beluister hierboven het volledig – Going Back in Time – fragment terug

Eén van de eerste opnames / interviews die online verschenen van TV Bodegraven.

—–

We gaan alweer 10 jaar terug in de tijd als één van de eerste interviews online komt te staan op ons Youtube kanaal, en dat was er zeker niet zomaar één, wel te verstaan had interviewster Alina Bezoeglaja de grote eer om Neerlands premier Mark Rutte te interviewen die dat jaar gekozen werd als Minster President. Hij sprak geïnteresseerde toe tijdens een politiek café in het Evertshuis.
Vragen die voorkwamen waren o.a. Wat waren uw plannen vroeger tegenover nu en Kunt u de kennis van uw opleiding ook toepassen op uw premierschap. De antwoorden hoort u zo, het hele interview is terug te zien op ons youtube kanaal BR6TV.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »