Bas On Air, Plof neer op je bank!

Bas On Air in de decembermaand

Misschien merk je het al met het beluisteren van de eerste en vandaag de 2e december uitzending van Bas On Air de uitzendingen zijn iets aangepast, veel kerst, minder negatief nieuws, en veel aankondigingen naar de Bas On Air – Top 2020.

Zo zal er deze maand iets minder berichten online komen te staan, maar is het wel des te vrolijker om te luisteren naar de uitzending.

De volledige uitzending is TOT 2 weken na uitzenddatum te beluisteren via de site van BR6, <KLIK HIER> en fragmenten en de podcast is elke week op deze site te beluisteren, maar dan mis je wel de vrolijke kerstmuziek!!

Ik , en ook radiobuur Piet (de Rooij, van De Muziek Experts) wens(en) jou en je naasten uiteraard al het beste en fijnste toe voor de komende tijd en vooral de decembermaand, Want niemand mag met kerst alleen zijn! Geef ook duidelijk aan als je hulp nodig hebt, of iemand bij je in huis wil, hier zijn uiteraard de juiste nummers voor te vinden op online sites, zoals bijvoorbeeld het maatjes project van maatjesgezocht.nl – Sam Welzijn

LEES OOK:   Landelijk en Lokaal effect van 2e Lockdown.

Denk maar zo, voor een goed/fijn kerstfeest heb je nodig
– Een kerstboom
– Genoeg eten (is er nog zat)
– Liefde (kan ook met max 3 gasten in huis)
– Plezier
– Fijne/Goede muziek (bijv. bij Bas On Air & De Muziek Experts)
– En zo kan ik nog wel wat punten opnoemen.

Dus nogmaals, fijne feestdagen, en een gezond en gezegend en hoopvol 2021 alvast toegewenst!

(En vergeet niet te luisteren naar de Bas On Air – Top 2020, op dinsdag 29 december van 19:00 -tot- 21:00, en/of op oudejaarsavond van 22:00 -tot- 0:00, een beter jaar uiteinde kan ik mijzelf niet bedenken.)

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »