do. apr 15th, 2021

“Wat mij opviel”: De Black Friday drukte

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Black Friday, we hoopte allen ten saam dat het vooral online enorm los zou gaan, helaas helaas helaas, die gedachte was een grote waas, want in de stad stond het bol, met de tassen van elke winkel waar u kopen kan!
Beluister hieronder het volledige audiofragment

Wat mij opviel afgelopen week, en waar ik hoopte dat toch genoeg voor gewaarschuwd was, is de drukte tijdens Black Friday en de hele week en dagen er om heen.

Ik hoopte eigenlijk dat het wel mee zou vallen en de mensheid in ons land wel slim en nuchter genoeg was om dan maar dit jaar online groots inkopen te doen. Maar ik moest mij helaas enorm schamen voor het land waar ik in woon, want volledig Nederland leek wel op pad te zijn voor hun inkopen met zogenaamd enorme kortingen, waarover ik voorgaande keer al zei dat die kortingen vaak niet echt zijn, het zelfde als vandaag 2e halve prijs en morgen 1+1 gratis, veel producten zijn altijd al in de aanbieding, maar dat hebben we zelf niet door.

En u mag best vragen hoe ik dit weet, want dat wil ik ook heel eerlijk beantwoorden, ik moest namelijk naar mijn werk, en mijn werk bevindt zich momenteel in Den Haag centrum, het drukste deel dus. Waar ik bij het uitstappen van de tram al snel genoeg achter kwam.
Laat ik het zo zeggen de drukte die het voorgaande jaren was, was het nu misschien zelfs wel maal 2 of 3.

En het rare van alles en dus meest opvallendste is dat zodra we het hebben over terug naar het oude normaal, door middel van vaccinatie, een groot deel keihard NEE zegt, vaak wel voor uberhaubt iets gehoord te hebben, maar toch.. Doe slim, laat je even prikken, en we kunnen weer normaal leven, als dat inderdaad zo makkelijk gaat.

LEES OOK:   "Wat mij opviel": Run op schoonmaakmiddel

Maar veel geschreeuw van die net iets te hoge daken, waar iedereen toch doet wat ie zelf wil.
Voor nu een fijne feest avond toegewenst en alvast een fijne pakjesavond op 5 december!

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: