Bas On Air, Plof neer op je bank!

“Wat mij opviel”: De Black Friday drukte

Black Friday, we hoopte allen ten saam dat het vooral online enorm los zou gaan, helaas helaas helaas, die gedachte was een grote waas, want in de stad stond het bol, met de tassen van elke winkel waar u kopen kan!

Beluister hieronder het volledige audiofragment

Wat mij opviel afgelopen week, en waar ik hoopte dat toch genoeg voor gewaarschuwd was, is de drukte tijdens Black Friday en de hele week en dagen er om heen.

Ik hoopte eigenlijk dat het wel mee zou vallen en de mensheid in ons land wel slim en nuchter genoeg was om dan maar dit jaar online groots inkopen te doen. Maar ik moest mij helaas enorm schamen voor het land waar ik in woon, want volledig Nederland leek wel op pad te zijn voor hun inkopen met zogenaamd enorme kortingen, waarover ik voorgaande keer al zei dat die kortingen vaak niet echt zijn, het zelfde als vandaag 2e halve prijs en morgen 1+1 gratis, veel producten zijn altijd al in de aanbieding, maar dat hebben we zelf niet door.

En u mag best vragen hoe ik dit weet, want dat wil ik ook heel eerlijk beantwoorden, ik moest namelijk naar mijn werk, en mijn werk bevindt zich momenteel in Den Haag centrum, het drukste deel dus. Waar ik bij het uitstappen van de tram al snel genoeg achter kwam.
Laat ik het zo zeggen de drukte die het voorgaande jaren was, was het nu misschien zelfs wel maal 2 of 3.

En het rare van alles en dus meest opvallendste is dat zodra we het hebben over terug naar het oude normaal, door middel van vaccinatie, een groot deel keihard NEE zegt, vaak wel voor uberhaubt iets gehoord te hebben, maar toch.. Doe slim, laat je even prikken, en we kunnen weer normaal leven, als dat inderdaad zo makkelijk gaat.

LEES OOK:   COLUMN: We mogen weer iets meer .. deel 101..

Maar veel geschreeuw van die net iets te hoge daken, waar iedereen toch doet wat ie zelf wil.
Voor nu een fijne feest avond toegewenst en alvast een fijne pakjesavond op 5 december!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »