do. jan 21st, 2021

Nieuws: Sinterklaas TV Show, Culinair op de Bank

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Beluister hierboven het volledige audiofragment terug

Vanaf afgelopen zaterdag (21 nov ’20) is de feestelijke première van de Grote Sinterklaas TV Show te zien op het BR6 youtube kanaal genaamd BR6TV.
De afgelopen weken hebben alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk in het Lokale Sinterklaas-Journaal kunnen volgen hoe de Pieten de hele gemeente afzochten naar de verdwenen vlaggen. Nergens leek het versierd te zijn, of toch wel?

Hoe dit avontuur gaat aflopen is vanaf afgelopen zaterdag te zien in de spannende ontknoping in de Grote Sinterklaas TV Show op het youtube kanaal BR6TV. Een uniek programma dat tot stand is gekomen in samenwerking met alle Sinterklaascommissies in de gemeente als vervanging van de traditionele optocht dit jaar. Die kwam vanwege de maatregelen rondom het covid-19 virus te vervallen.

LEES OOK:   Weer een inbraak bij van Dam Brillen in Bodegraven

Wie kent het niet, je hebt net een maaltijd opgewarmd, ploft neer op de bank, zet je radio of tv aan en zet de eerste de beste film aan. Niet echt speciaal of romantisch te noemen, maar met het volgende concept wordt “dineren op de bank” verheven naar Michelin niveau!
Het concept Cinema Culinair heeft al meer dan 11.000 foodlovers blij gemaakt.
Toen door de pandemie de live voorstellingen werden uitgesteld, ging het Alphense filmhuis Parkvilla in samenwerking met restaurant Brunel aan de slag met een nieuw idee. Het bleek een succes dat wel eens een blijvertje kan worden: een film streamen samen met heerlijk eten van een lokaal restaurant.

Onder het motto: sommige films moet je niet alleen zien, die moet je ook proeven, kun je op 28 november genieten van zeven gerechten gemaakt door chef-koks. Deze gerechten zijn ook te zien in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep, een feel good movie over twee vrouwen met een passie voor koken.

LEES OOK:   Werkzaamheden: Fietsers krijgen voorrang op fietspad Broekveldselaan

De bedoeling is dat je het diner thuis nuttigt, op je eigen bank. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven.


Heb je zelf ook iets te melden voor dit programma?
Stuur dan gerust een mail via BasOnAir.nl of via de facebook BasOnAirNL ,, waar je tevens ook je 2 favoriete hits van de afgelopen 20 jaar naartoe kan sturen voor de Bas On Air – Top 2020 die plaatsvind op 29 december!

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda
december

januari 2021

februari
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
28
29
30
31
1
2
3
Events for 1st januari
Geen evenementen
Events for 2nd januari
Geen evenementen
Events for 3rd januari
Geen evenementen
4
5
6
7
8
9
10
Events for 4th januari
Geen evenementen
Events for 5th januari
Geen evenementen
Events for 6th januari
Geen evenementen
Events for 7th januari
Geen evenementen
Events for 8th januari
Geen evenementen
Events for 9th januari
Geen evenementen
Events for 10th januari
Geen evenementen
11
12
13
14
15
16
17
Events for 11th januari
Geen evenementen
Events for 12th januari
Geen evenementen
Events for 13th januari
Geen evenementen
Events for 14th januari
Geen evenementen
Events for 15th januari
Geen evenementen
Events for 16th januari
Geen evenementen
Events for 17th januari
Geen evenementen
18
19
20
21
22
23
24
Events for 18th januari
Geen evenementen
Events for 19th januari
Geen evenementen
Events for 20th januari
Geen evenementen
Events for 21st januari
Geen evenementen
Events for 22nd januari
Geen evenementen
Events for 23rd januari
Geen evenementen
Events for 24th januari
Geen evenementen
25
26
27
28
29
30
31
Events for 25th januari
Geen evenementen
Events for 26th januari
Geen evenementen
Events for 27th januari
Geen evenementen
Events for 28th januari
Geen evenementen
Events for 29th januari
Geen evenementen
Events for 30th januari
Geen evenementen
Events for 31st januari
Geen evenementen
1
2
3
4
5
6
7
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: