Bas On Air, Plof neer op je bank!

Nieuws: Sinterklaas TV Show, Culinair op de Bank

Beluister hierboven het volledige audiofragment terug

Vanaf afgelopen zaterdag (21 nov ’20) is de feestelijke première van de Grote Sinterklaas TV Show te zien op het BR6 youtube kanaal genaamd BR6TV.
De afgelopen weken hebben alle inwoners van Bodegraven-Reeuwijk in het Lokale Sinterklaas-Journaal kunnen volgen hoe de Pieten de hele gemeente afzochten naar de verdwenen vlaggen. Nergens leek het versierd te zijn, of toch wel?

Hoe dit avontuur gaat aflopen is vanaf afgelopen zaterdag te zien in de spannende ontknoping in de Grote Sinterklaas TV Show op het youtube kanaal BR6TV. Een uniek programma dat tot stand is gekomen in samenwerking met alle Sinterklaascommissies in de gemeente als vervanging van de traditionele optocht dit jaar. Die kwam vanwege de maatregelen rondom het covid-19 virus te vervallen.

LEES OOK:   Het weer - 03-03-2020

Wie kent het niet, je hebt net een maaltijd opgewarmd, ploft neer op de bank, zet je radio of tv aan en zet de eerste de beste film aan. Niet echt speciaal of romantisch te noemen, maar met het volgende concept wordt “dineren op de bank” verheven naar Michelin niveau!
Het concept Cinema Culinair heeft al meer dan 11.000 foodlovers blij gemaakt.
Toen door de pandemie de live voorstellingen werden uitgesteld, ging het Alphense filmhuis Parkvilla in samenwerking met restaurant Brunel aan de slag met een nieuw idee. Het bleek een succes dat wel eens een blijvertje kan worden: een film streamen samen met heerlijk eten van een lokaal restaurant.

Onder het motto: sommige films moet je niet alleen zien, die moet je ook proeven, kun je op 28 november genieten van zeven gerechten gemaakt door chef-koks. Deze gerechten zijn ook te zien in de film Julie & Julia met Hollywoodster Meryl Streep, een feel good movie over twee vrouwen met een passie voor koken.

LEES OOK:   RTV Bodegraven vanaf 1 april BR6

De bedoeling is dat je het diner thuis nuttigt, op je eigen bank. Alle gerechten zijn genummerd en hebben een tijdcode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven.


Heb je zelf ook iets te melden voor dit programma?
Stuur dan gerust een mail via BasOnAir.nl of via de facebook BasOnAirNL ,, waar je tevens ook je 2 favoriete hits van de afgelopen 20 jaar naartoe kan sturen voor de Bas On Air – Top 2020 die plaatsvind op 29 december!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »