Bas On Air, Plof neer op je bank!

EnterTechnieuws – Cadeautips deel 2

Beluister hierboven het volledige audiofragment

2 weken geleden begon ik al met wat cadeau tips voor Sinterklaas of Kerst, want ook al zal het dit jaar iets somberder zijn in aantallen rond de kersttafel, toch mag de fijne sfeer niet ontbreken en dus leuke cadeautjes voor onder de boom of haard.

En je kan een willekeurig cadeau kopen, maar je kan ook kijken naar waar iemand van houd en dan met iets origineels komen.
Alle hieronder vernoemde tips komen van ditverzinjeniet.nl, NO SPON!

Houd iemand bijvoorbeeld van sterrenbeelden, maar ook van lekker eten, dan kan je bijvoorbeeld de Stone Age BBQ spiezen cadeau geven, dit is een set van 4 waar op de bovenkant van de spies een sterrenbeeld is afgebeeld. Deze set kost 12,95. [KLIK HIER]

Je kent het wel, je bent op vakantie, en hebt net je handige multi mate schroevendraaier niet bij je… Wat nu? Of je hebt alles mee, behalve een goeie flesopener. Dan is de Wallet Ninja Toolcard iets voor jou! Een tool die diverse schroevendraaiers is, een telefoon standaard, een flesopener een lineaal en een blikjes opener. Wat wil je nog meer?! Deze handige altijd op zak tool kost maar 4,95! [KLIK HIER]

Voor de echte muziek fan ook zo’n fantastisch cadeau, ik heb ze zelf al, en heb nog niet geprobeerd ze af te spelen, wie weet werken ze wel, ik heb het namelijk over Vinyl Onderzetters, diverse kleuren en verpakt per 4, Ik zou zeggen test ze eens, met wat drinken op de platenspeler. Wie weet draait je koffie dan wel vanzelf warm? Die service voor maar 8,95! [KLIK HIER]

En last but not least voor de persoon die normaliter altijd met pennen aan het klikken is, of druk in de weer is met zijn of haar handen, benen of voeten, die niet weet hoe hij of zij zichzelf bezig moet houden, is hier de Finger Cube, aan elke kant een speeltuigje, van schuifjes tot een draaischijf, vind de oplossing zo snel mogelijk, en je wint … de eer! En afleiding! Wel zo fijn voor de buren. 6,95 [KLIK HIER]

LEES OOK:   ENTERTECHNIEUWS - 04-05-2021

En toch nog één extraatje, namelijk een bijzonder wijnglas, met name voor de gene die echte dorst hebben, het is namelijk een wijnglas in de vorm van een wijnfles, je vult de wijnfles met wat je maar wilt, en het lijkt alsof je zo de fles in ene naar binnen giet. Pas op met overmatig alcohol verbruik, het is niet altijd even goed voor je lichaam, maar soms een fijne dorstlesser… hoewel?
De wijnfles wijnglas heb je al in huis voor maar liefst 24,95 [KLIK HIER]

Veel plezier met winkelen en laat gerust een reactie achter onder dit bericht of de facebook BasonairNL met jouw cadeau tip, of simpelweg wat jij gaat kopen voor je vriend, vriendin, ouders, kennissen, etc. wat je graag met ons allen wil delen!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »