do. apr 15th, 2021

EnterTechnieuws – Cadeautips deel 2

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Beluister hierboven het volledige audiofragment

2 weken geleden begon ik al met wat cadeau tips voor Sinterklaas of Kerst, want ook al zal het dit jaar iets somberder zijn in aantallen rond de kersttafel, toch mag de fijne sfeer niet ontbreken en dus leuke cadeautjes voor onder de boom of haard.

En je kan een willekeurig cadeau kopen, maar je kan ook kijken naar waar iemand van houd en dan met iets origineels komen.
Alle hieronder vernoemde tips komen van ditverzinjeniet.nl, NO SPON!

Houd iemand bijvoorbeeld van sterrenbeelden, maar ook van lekker eten, dan kan je bijvoorbeeld de Stone Age BBQ spiezen cadeau geven, dit is een set van 4 waar op de bovenkant van de spies een sterrenbeeld is afgebeeld. Deze set kost 12,95. [KLIK HIER]

LEES OOK:   Enter-Technieuws: De Koffiebeleving

Je kent het wel, je bent op vakantie, en hebt net je handige multi mate schroevendraaier niet bij je… Wat nu? Of je hebt alles mee, behalve een goeie flesopener. Dan is de Wallet Ninja Toolcard iets voor jou! Een tool die diverse schroevendraaiers is, een telefoon standaard, een flesopener een lineaal en een blikjes opener. Wat wil je nog meer?! Deze handige altijd op zak tool kost maar 4,95! [KLIK HIER]

Voor de echte muziek fan ook zo’n fantastisch cadeau, ik heb ze zelf al, en heb nog niet geprobeerd ze af te spelen, wie weet werken ze wel, ik heb het namelijk over Vinyl Onderzetters, diverse kleuren en verpakt per 4, Ik zou zeggen test ze eens, met wat drinken op de platenspeler. Wie weet draait je koffie dan wel vanzelf warm? Die service voor maar 8,95! [KLIK HIER]

En last but not least voor de persoon die normaliter altijd met pennen aan het klikken is, of druk in de weer is met zijn of haar handen, benen of voeten, die niet weet hoe hij of zij zichzelf bezig moet houden, is hier de Finger Cube, aan elke kant een speeltuigje, van schuifjes tot een draaischijf, vind de oplossing zo snel mogelijk, en je wint … de eer! En afleiding! Wel zo fijn voor de buren. 6,95 [KLIK HIER]

LEES OOK:   Enter-Technieuws: Cadeautips voor Sint & Kerst

En toch nog één extraatje, namelijk een bijzonder wijnglas, met name voor de gene die echte dorst hebben, het is namelijk een wijnglas in de vorm van een wijnfles, je vult de wijnfles met wat je maar wilt, en het lijkt alsof je zo de fles in ene naar binnen giet. Pas op met overmatig alcohol verbruik, het is niet altijd even goed voor je lichaam, maar soms een fijne dorstlesser… hoewel?
De wijnfles wijnglas heb je al in huis voor maar liefst 24,95 [KLIK HIER]

Veel plezier met winkelen en laat gerust een reactie achter onder dit bericht of de facebook BasonairNL met jouw cadeau tip, of simpelweg wat jij gaat kopen voor je vriend, vriendin, ouders, kennissen, etc. wat je graag met ons allen wil delen!

LEES OOK:   EnterTechnieuws - Black Friday

Geef een reactie

Laatste Nieuws

Regio Uitagenda
maart

april 2021

mei
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
29
30
31
1
2
3
4
Events for 1st april
Geen evenementen
Events for 2nd april
Geen evenementen
Events for 3rd april
Geen evenementen
Events for 4th april
Geen evenementen
5
6
7
8
9
10
11
Events for 5th april
Geen evenementen
Events for 6th april
Geen evenementen
Events for 7th april
Geen evenementen
Events for 8th april
Geen evenementen
Events for 9th april
Geen evenementen
Events for 10th april
Geen evenementen
Events for 11th april
Geen evenementen
12
13
14
15
16
17
18
Events for 12th april
Geen evenementen
Events for 13th april
Geen evenementen
Events for 14th april
Geen evenementen
Events for 15th april
Geen evenementen
Events for 16th april
Geen evenementen
Events for 17th april
Geen evenementen
Events for 18th april
Geen evenementen
19
20
21
22
23
24
25
Events for 19th april
Geen evenementen
Events for 20th april
Geen evenementen
Events for 21st april
Geen evenementen
Events for 22nd april
Geen evenementen
Events for 23rd april
Geen evenementen
Events for 24th april
Geen evenementen
Events for 25th april
Geen evenementen
26
27
28
29
30
1
2
Events for 26th april
Geen evenementen
Events for 27th april
Geen evenementen
Events for 28th april
Geen evenementen
Events for 29th april
Geen evenementen
Events for 30th april
Geen evenementen
Het Lokale Weerbericht
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: