Bas On Air, Plof neer op je bank!

Het lokale nieuws

Beluister hierboven het volledige fragment

PÛHA pakt uit: een Airbnb in het café

Feestlocatie PÛHA is compleet veranderd. In de door corona leegstaande feestlocatie staat nu een groot bed en een jacuzzi. “We hebben al een Airbnb, dus dan is de stap wel wat makkelijker gemaakt” aldus de eigenaresse. De kamer is gemaakt in de urban jungle stijl.
Het idee is gekomen door het stukje “Steun de HoReCa. De een doet dit met afhaalmaaltijden en Puha neemt dit initiatief. Allemaal om de vaste lasten kunnen te betalen.

De komst van de eerste twee gasten gisteren verliep echter wat minder soepel dan gehoopt. Er zou een controle zijn op illegale kamerhuur door de politie, en Puha werd in dit bezoek ook mee gerekend.
De gasten die net genoten van de Jacuzzi hadden net genoeg tijd om hun badjas aan te doen en schrokken van het bezoek, maar zijn achteraf wel tevreden over de AirBnB.

LEES OOK:   112-nieuws: Brand in buitensauna

De eigenaren zetten de kalender voor een maand open en per maand wordt er gekeken of de AirBnB open blijft. De eerste weekenden zitten al helemaal vol. Zolang Puha niet als feestlocatie gebruikt kan worden zal dit de oplossing zijn.


SINTERKLAAS EN DE VERDWENEN VLAGGEN.

Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas het land weer in, en hij zal ook zeker Bodegraven niet overslaan, maar na het noodgedwongen stopzetten van de intocht in Bodegraven vanwege Corona dit jaar is er de afgelopen maanden hard gewerkt door onder andere de BOV om te zoeken naar een goed alternatief, en dat is een grote Sinterklaas-TV-show in samenwerking met ons, BR6.

Omdat er veel plaatsen kampen met hetzelfde probleem is besloten de handen ineen te slaan en de TV show gezamenlijk te organiseren

Voorafgaand aan de Grote Sinterklaas TV Show – die op 21 november om 11:00 wordt uitgezonden op BR6 TV – komen er ook vier Sinterklaasjournaals. De verhaallijnen spelen zich af in de dorpen van Bodegraven met een grote spannende ontknoping van het verhaal in de TV show.

LEES OOK:   ‘Verhalen om nooit te vergeten’ over de Tweede Wereldoorlog

De eerste aflevering van het journaal werd afgelopen zaterdag uitgezonden om 17:00 uur op BR6 TV, ons YouTube kanaal BR6TV en de Facebookpagina BR6Nieuws.

De BOV heeft ook een kleurplaatwedstrijd uitgezet waar mooie prijzen mee te winnen zijn. De kleurplaten, waarop ook alle informatie over de uitzendingen te lezen is, werden vanaf gister uitgedeeld op de basisscholen. De uitslag van deze wedstrijd zal terug te zien zijn in de TVshow op 21 november.


En dan nog kort Bas On Air nieuws

Want langzaamaan naderen we de feestmaand, of anderhalve feestmaand eigenlijk.
Binnenkort gaan veel mensen weer lootjes trekken, of hebben dit al gedaan.
Het Papier Maché kan beginnen, maar daarna… volgt misschien wel het belangrijkste…
HET GEDICHT! En die dichtkunsten zijn niet altijd om over naar huis te schrijven.
Vandaar dat ik je vanaf 14 november tot aan 5 december dagelijks ga helpen met een kort sint gedichtje, kom je in ieder geval weer een klein stapje verder.
Je kan de gedichten zowel op de Facebook BasOnAirNL en de site BasonAir punt NL vinden.
Succes met dichten en maken van je surprises!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »