vr. dec 4th, 2020

Enter-Technieuws: Cadeautips voor Sint & Kerst

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Het is weer bijna tijd voor de grootse feestmaand december, hoewel de maand aan de ene kant wat somber wordt zijn er al veel mensen druk bezig met inkopen doen, zowel aan decoratieve kant als ook aan de cadeautjes kant.
En mocht je nu even totaal geen idee hebben wat je zoal cadeau kan geven voor de persoon die “alles al heeft” geef ik je een paar tips voor een leuk bedragje. #NO SPON!

Je kent het nog wel van van vroeger de Polaroid foto’s, je klikte , er kwam een zwart blaadje uit je toestel beetje wapperen en geduld hebben, en daar was je foto. Deze apparaten bestaan nog steeds, alleen hebben ze een iets moderner jasje gekregen, van vrolijke kleuren tot lijkend op het oude, van 60 euro tot aan 150 euro, je kan het zo gek maken en het bestaat wel. Die van 60 is de Instax Mini 9 lachen naar het blauwe, roze of paarse monster en klaar ben je!

LEES OOK:   Enter-Technieuws: De Koffiebeleving


Voortaan niet meer voor geprepareerd Pulled pork of chicken kopen, maar het gezellig zelf maken, even al je agressie kwijt kunnen. De klauwen waar je dit mee doet zijn al vanaf zeven euro te koop, en een must have om vlees mee te plukken!

Wordt jij ook zo gek van je schoenen, veters die steeds los gaan, of nog erger veters die snel kapot gaan, en vind dan nog maar de juiste veters terug. Of klitteband wat tegenwerkt, te lang is of loslaat.
Die tijd is voorbij met de zichzelf strikkende veters.. nou ja zichzelf strikkend.. Je veters gaan vrijwel volledig gestrikt de schoen in, je hoeft alleen het eind punt open te zetten met een klemmetje om ze aan te doen, en te sluiten om ze strak aan te doen en aan te houden, Er zijn al 2 paar van deze veters te koop vanaf 15 euro!

En Last but not least.. je komt al tijden bij iemand op bezoek een beste vriend of vriendin, kennis, collega of familielid, aardig persoon, niks mis mee, maar die gene heeft huisdieren, en telkens als je op staat van de stoel of bank, lijkt het net of je het hele huisdier aan je kleding hebt zitten.
Heel simpel geef deze persoon een plakroller cadeau, je vind ze in alle soorten en maten vanaf 0,50 cent voor de super simpele tot aan 20 tot 50 euro voor de professioneler en langer houdbare, en soms ook navulbare. Een paar vegen over je bank en de haren zijn verleden tijd. De roller is tevens ook te gebruiken voor je kleding, of andere plaatsen waar “haren” of stof zich vast nestelt.

LEES OOK:   EnterTechnieuws - Black Friday

Geef een reactie

Laatste Nieuws

Regio Uitagenda
november

december 2020

januari
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
30
1
2
3
4
5
6
Events for 30th november
Events for 1st december
Events for 2nd december
Events for 3rd december
Events for 4th december
Geen evenementen
Events for 5th december
Geen evenementen
Events for 6th december
Geen evenementen
7
8
9
10
11
12
13
Events for 7th december
Geen evenementen
Events for 8th december
Geen evenementen
Events for 9th december
Geen evenementen
Events for 10th december
Geen evenementen
Events for 11th december
Events for 12th december
Geen evenementen
Events for 13th december
Geen evenementen
14
15
16
17
18
19
20
Events for 14th december
Geen evenementen
Events for 15th december
Geen evenementen
Events for 16th december
Geen evenementen
Events for 17th december
Geen evenementen
Events for 18th december
Geen evenementen
Events for 19th december
Geen evenementen
Events for 20th december
Geen evenementen
21
22
23
24
25
26
27
Events for 21st december
Geen evenementen
Events for 22nd december
Geen evenementen
Events for 23rd december
Geen evenementen
Events for 24th december
Geen evenementen
Events for 25th december
Geen evenementen
Events for 26th december
Geen evenementen
Events for 27th december
Geen evenementen
28
29
30
31
1
2
3
Events for 28th december
Geen evenementen
Events for 29th december
Geen evenementen
Events for 30th december
Geen evenementen
Events for 31st december
Geen evenementen
Het Lokale Weerbericht
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: