wo. mrt 3rd, 2021

Enter-Technieuws: Cadeautips voor Sint & Kerst

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Het is weer bijna tijd voor de grootse feestmaand december, hoewel de maand aan de ene kant wat somber wordt zijn er al veel mensen druk bezig met inkopen doen, zowel aan decoratieve kant als ook aan de cadeautjes kant.
En mocht je nu even totaal geen idee hebben wat je zoal cadeau kan geven voor de persoon die “alles al heeft” geef ik je een paar tips voor een leuk bedragje. #NO SPON!

Je kent het nog wel van van vroeger de Polaroid foto’s, je klikte , er kwam een zwart blaadje uit je toestel beetje wapperen en geduld hebben, en daar was je foto. Deze apparaten bestaan nog steeds, alleen hebben ze een iets moderner jasje gekregen, van vrolijke kleuren tot lijkend op het oude, van 60 euro tot aan 150 euro, je kan het zo gek maken en het bestaat wel. Die van 60 is de Instax Mini 9 lachen naar het blauwe, roze of paarse monster en klaar ben je!

LEES OOK:   EnterTechnieuws - Cadeautips deel 2


Voortaan niet meer voor geprepareerd Pulled pork of chicken kopen, maar het gezellig zelf maken, even al je agressie kwijt kunnen. De klauwen waar je dit mee doet zijn al vanaf zeven euro te koop, en een must have om vlees mee te plukken!

Wordt jij ook zo gek van je schoenen, veters die steeds los gaan, of nog erger veters die snel kapot gaan, en vind dan nog maar de juiste veters terug. Of klitteband wat tegenwerkt, te lang is of loslaat.
Die tijd is voorbij met de zichzelf strikkende veters.. nou ja zichzelf strikkend.. Je veters gaan vrijwel volledig gestrikt de schoen in, je hoeft alleen het eind punt open te zetten met een klemmetje om ze aan te doen, en te sluiten om ze strak aan te doen en aan te houden, Er zijn al 2 paar van deze veters te koop vanaf 15 euro!

En Last but not least.. je komt al tijden bij iemand op bezoek een beste vriend of vriendin, kennis, collega of familielid, aardig persoon, niks mis mee, maar die gene heeft huisdieren, en telkens als je op staat van de stoel of bank, lijkt het net of je het hele huisdier aan je kleding hebt zitten.
Heel simpel geef deze persoon een plakroller cadeau, je vind ze in alle soorten en maten vanaf 0,50 cent voor de super simpele tot aan 20 tot 50 euro voor de professioneler en langer houdbare, en soms ook navulbare. Een paar vegen over je bank en de haren zijn verleden tijd. De roller is tevens ook te gebruiken voor je kleding, of andere plaatsen waar “haren” of stof zich vast nestelt.

LEES OOK:   Tech: Apple stopt met verkoop speakers van externe leveranciers

Geef een reactie

Laatste Nieuws

Regio Uitagenda
februari

maart 2021

april
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1st maart
Geen evenementen
Events for 2nd maart
Geen evenementen
Events for 3rd maart
Geen evenementen
Events for 4th maart
Geen evenementen
Events for 5th maart
Geen evenementen
Events for 6th maart
Geen evenementen
Events for 7th maart
Geen evenementen
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8th maart
Geen evenementen
Events for 9th maart
Geen evenementen
Events for 10th maart
Geen evenementen
Events for 11th maart
Geen evenementen
Events for 12th maart
Geen evenementen
Events for 13th maart
Geen evenementen
Events for 14th maart
Geen evenementen
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15th maart
Geen evenementen
Events for 16th maart
Geen evenementen
Events for 17th maart
Geen evenementen
Events for 18th maart
Geen evenementen
Events for 19th maart
Geen evenementen
Events for 20th maart
Geen evenementen
Events for 21st maart
Geen evenementen
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22nd maart
Geen evenementen
Events for 23rd maart
Geen evenementen
Events for 24th maart
Geen evenementen
Events for 25th maart
Geen evenementen
Events for 26th maart
Geen evenementen
Events for 27th maart
Geen evenementen
Events for 28th maart
Geen evenementen
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29th maart
Geen evenementen
Events for 30th maart
Geen evenementen
Events for 31st maart
Geen evenementen
Het Lokale Weerbericht
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: