Bas On Air, Plof neer op je bank!

Enter-Technieuws: Cadeautips voor Sint & Kerst

Het is weer bijna tijd voor de grootse feestmaand december, hoewel de maand aan de ene kant wat somber wordt zijn er al veel mensen druk bezig met inkopen doen, zowel aan decoratieve kant als ook aan de cadeautjes kant.
En mocht je nu even totaal geen idee hebben wat je zoal cadeau kan geven voor de persoon die “alles al heeft” geef ik je een paar tips voor een leuk bedragje. #NO SPON!

Je kent het nog wel van van vroeger de Polaroid foto’s, je klikte , er kwam een zwart blaadje uit je toestel beetje wapperen en geduld hebben, en daar was je foto. Deze apparaten bestaan nog steeds, alleen hebben ze een iets moderner jasje gekregen, van vrolijke kleuren tot lijkend op het oude, van 60 euro tot aan 150 euro, je kan het zo gek maken en het bestaat wel. Die van 60 is de Instax Mini 9 lachen naar het blauwe, roze of paarse monster en klaar ben je!

LEES OOK:   ENTERTECHNIEUWS - 04-05-2021


Voortaan niet meer voor geprepareerd Pulled pork of chicken kopen, maar het gezellig zelf maken, even al je agressie kwijt kunnen. De klauwen waar je dit mee doet zijn al vanaf zeven euro te koop, en een must have om vlees mee te plukken!

Wordt jij ook zo gek van je schoenen, veters die steeds los gaan, of nog erger veters die snel kapot gaan, en vind dan nog maar de juiste veters terug. Of klitteband wat tegenwerkt, te lang is of loslaat.
Die tijd is voorbij met de zichzelf strikkende veters.. nou ja zichzelf strikkend.. Je veters gaan vrijwel volledig gestrikt de schoen in, je hoeft alleen het eind punt open te zetten met een klemmetje om ze aan te doen, en te sluiten om ze strak aan te doen en aan te houden, Er zijn al 2 paar van deze veters te koop vanaf 15 euro!

En Last but not least.. je komt al tijden bij iemand op bezoek een beste vriend of vriendin, kennis, collega of familielid, aardig persoon, niks mis mee, maar die gene heeft huisdieren, en telkens als je op staat van de stoel of bank, lijkt het net of je het hele huisdier aan je kleding hebt zitten.
Heel simpel geef deze persoon een plakroller cadeau, je vind ze in alle soorten en maten vanaf 0,50 cent voor de super simpele tot aan 20 tot 50 euro voor de professioneler en langer houdbare, en soms ook navulbare. Een paar vegen over je bank en de haren zijn verleden tijd. De roller is tevens ook te gebruiken voor je kleding, of andere plaatsen waar “haren” of stof zich vast nestelt.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »