ma. mei 17th, 2021

“Wat mij opviel”: Slapend paragliden?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Het zal je maar gebeuren, lig je lekker te slapen, word je met bed, nachtkast en al een vliegtuig in gesleept en daarna hoog in de lucht het vliegtuig weer uitgegooid.. Wordt je wakker... dan schrik je je rot, maar dan is het te laat......
Beluister hierboven het volledige fragment

Een Turkse paraglider was zo moe dat hij tijdens zijn “werk in uitvoering” dacht , ik doe even een dutje. Met bed, nachtkastjes en al vloog Hasan Kaval door de lucht in de Turkse stad Alanya. Keek je op dat moment de lucht in wist je even niet wat je zag.

Het valt mij op dat er een hoop mensen op de raarste plaatsen in slaap kunnen vallen.
Veel mensen slapen zelfs buiten in rijen voor een winkel…
Mensen die in slaap vallen tijdens een uren lange autorit… Levens gevaarlijk!

Ik ben heel erg benieuwd wat jouw vreemdste plaats was waar je ooit in slaap viel..
Ik denk dat ik het maar hou bij de trein, en dan maar hopen dat de conducteur een harde stem heeft en je wakker blert op het juiste station.

Stuur jouw meest opvallendste plek waar je in slaap gevallen bent in via de Facebook BasOnAirNL of via BasOnAir.nl onder “Wat mij Opviel“

LEES OOK:   "Wat mij opviel": De mens is niet snel blij!
Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: