Bas On Air, Plof neer op je bank!

Betty Asfalt TV

Luister hierboven het volledige audiofragment

Deze keer in “De Regio uitgelicht”, een online omroep organisatie die het vooral moet hebben van hun eigen theater en kijkers uit eigen land maar ook ver uit het buitenland.

Ik heb het al vaker gehad over Betty Asfalt TV vanuit het Betty Asfalt Complex, dat beheert wordt door Paul Haenen en Partner.
Sinds de eerste corona Golf zijn de heren samen met een technisch team eerst een dagelijks en later een meer-wekelijks live youtube programma gaan maken genaamd “Radio Oranje – Troost TV”.

In dit programma dat zowel Live te zien is, alsmede later op youtube terug te kijken, worden er interviews gedaan met bekende en onbekende Nederlanders en Nederlanders in het buitenland.
BN’ers als Francis van Broekhuizen, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp, Loes Luca, Arjen Lubach en Beppie Melissen passeerde reeds via skype of facetime de revue.

Ook de minder bekende personen komen aan bod, Nederlanders, en Nederlanders in het buitenland vertellen over hoe hun de corona tijd doorkomen, wat hun tips zijn, hoe hun plafond er uit ziet, eventueel hoe hun buiten er uit ziet, en ook hoe het leven in een eventueel buitenland is en hoe streng of luchtig daar geleefd wordt.

LEES OOK:   Tineke Schouten

Paul en consorten maken dit programma tot nu toe volledig gratis, en hebben in de zomer ook een periode op NPO1 en NPO1 extra uitgezonden.

Ook maken ze gebruik van hun theater, het programma wordt namelijk gemaakt vanuit een van de ruimtes van het Betty Asfalt Complex, soms gaat de camera ook even naar de Foyer en de toneelzaal, een prachtig oud Amsterdams pand met typisch plafond en bouwstructuur.
Ook gaat de camera wel eens mee naar buiten om dan vanaf de dam wat sfeerbeelden te laten zien.

In de zomer heeft Paul als Dominee Gremdaat en Margreet Dolman ook online opgetreden, je kon hier tickets voor kopen en dan per persoon of per huishouden via een exclusieve link kijken naar de theatervoorstelling.. Denken in Oplossingen heet dat!

LEES OOK:   Fabian Jansen

Het voordeel was dat ze in hun zaal toen max 30 personen mochten hebben, en de zaal zonder maatregelen max 120 mensen kan hebben, online hadden ze velen malen meer bezoekers en tickets verkocht, ook voor hun dus een soort van nieuwe inkomsten bron, wetende dat ze in deze tijd eigenlijk geen inkomsten hebben.

Al met al zeker het kijken waard, ze zijn momenteel druk bezig met het vinden van een juiste dag en tijdstip om uit te zenden, afgelopen vrijdag hebben ze nog uitgezonden vanaf negen in de avond. Alles is terug te kijken op het youtube kanaal Betty Asfalt TV.

Tevens doet Dominee Gremdaat elke doordeweekse nacht een troost overdenking via petje.af/gremdaat wat je voor een kleine bijdrage kan zien, en mede ook archiefmateriaal van Paul Haenen, zoals interviews die Margreet Dolman voerde met BN’ers, Gesprekken tussen Moeder Raldy en dochter Emmy Kapoek, en partner Bob Guttering bekend van de PriceWise reclames.

LEES OOK:   Jeroen van Merwijk

Te leuk om aan je voor bij te laten gaan!

BETTY ASFALT, Radio Oranje Troost TV
Veel kijk plezier!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »