do. apr 15th, 2021

“Wat mij opviel”: Run op schoonmaakmiddel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Het zal je maar overkomen, je favo winkel gaat sluiten. Wat nu? Nog even snel de winkel leeg plunderen, of kijk je even over de grens wat de mogelijkheden zijn. Wij heten, blijkbaar, onze zuiderburen welkom.
Beluister hierboven het volledige fragment

Voor je fornuis, je afzuigkap, je motor, de combi-magnetron, het algemene huishouden, alles maak je er schoon mee!
Ruim 80 winkels van winkelketen Wibra in België zijn onlangs op slot gezet, en dat zorgt voor grootse paniek onder de belgen.
Gelukkig voor de belgen tegen onze zuidelijke grens aan want de winkels in Nederland blijven wel open en dat zorgt ervoor dat er opeens een run komt op het schoonmaakmerk Dasty.

Waar het merk over het algemeen ontvetter, afwasmiddel en allesreiniger verkoopt zijn ook motorrijders en Zeilers er dol op.
Je kan het bijvoorbeeld goed gebruiken voor je motor ketting.

Gelukkig is er goed nieuws voor onze zuiderburen want 36 van de ruim 80 winkels in België krijgen een doorstart, dat ook daar een run zal krijgen op dit schoonmaak merk.

LEES OOK:   COLUMN: De Haastcultuur, een cursus onthaasten

Mijn vraag van de dag is, wat is jouw favoriete schoonmaak product en of merk?
Ik heb wel eens het zojuist benoemde schoonmaakmerk, gekocht en gebruikt maar maak ook schoon met de meer bekendere A-merken, voor ontvetten is het inderdaad een goed product, maar of je nu met een A-merk slechter uit komt, ik betwijfel het.
Eén ding is wel zeker, je bent bij dit merk wel goedkoper uit!

Laat je hieronder je reactie achter of op de facebook BasOnAirNL.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: