wo. mrt 3rd, 2021

Verbouwing Lidl, Winkelcentrum Bloemendaal.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige fragment

Grootse verbouwingen blijven gaande in onze buurgemeentes, zo ook in Gouda, waar al sinds een tijdje een grootse verbouwing bezig is op winkelcentrum Bloemendaal, de duitse supermarkt keten Lidl die op het bovendek van het winkelcentrum zit, wordt twee maal zo groot, van 900 naar 1900 vierkante meter. Goed nieuws voor de fans van de verse bakkersafdeling van de supermarkt, want tot voorheen had dit filiaal deze optie nog niet, maar na de verbouwing zal de bakkersafdeling groots uitgebreid worden. Ook komen er 30 parkeerplaatsen bij op het parkeerdek, hoewel dat best opvallend is gezien er door de verbouwing al een paar komen te vervallen, en het parkeerdek niet echt uit te breiden is, dus waar ze die 30 plaatsen vandaan toveren is mij nog even de vraag.
Voor wie het echt wil weten en met name de feestelijke heropening van dit filiaal wil zien is 6 december van harte welkom, dan staat de heropening gepland, hou de site van Winkelcentrum Bloemendaal in de gaten, daar zullen ook updates geplaatst worden, voor mocht de opening eerder of later worden dan gepland.

LEES OOK:   Ontwikkeling Nederlands corona vaccin tijdelijk stilgelegd

Nu zeg ik net, vele miste deze bakkersafdeling, ik heb ruim 1,5 jaar gewerkt in dit filiaal, om te zeggen, een groots gemis, niet echt, maar is er nog meer wat toegevoegd kan worden aan de van origine duitse supermarkt? Bijvoorbeeld een verse vleeswaren afdeling? You call it, en verzend dit dan via de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda
februari

maart 2021

april
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1st maart
Geen evenementen
Events for 2nd maart
Geen evenementen
Events for 3rd maart
Geen evenementen
Events for 4th maart
Geen evenementen
Events for 5th maart
Geen evenementen
Events for 6th maart
Geen evenementen
Events for 7th maart
Geen evenementen
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8th maart
Geen evenementen
Events for 9th maart
Geen evenementen
Events for 10th maart
Geen evenementen
Events for 11th maart
Geen evenementen
Events for 12th maart
Geen evenementen
Events for 13th maart
Geen evenementen
Events for 14th maart
Geen evenementen
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15th maart
Geen evenementen
Events for 16th maart
Geen evenementen
Events for 17th maart
Geen evenementen
Events for 18th maart
Geen evenementen
Events for 19th maart
Geen evenementen
Events for 20th maart
Geen evenementen
Events for 21st maart
Geen evenementen
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22nd maart
Geen evenementen
Events for 23rd maart
Geen evenementen
Events for 24th maart
Geen evenementen
Events for 25th maart
Geen evenementen
Events for 26th maart
Geen evenementen
Events for 27th maart
Geen evenementen
Events for 28th maart
Geen evenementen
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29th maart
Geen evenementen
Events for 30th maart
Geen evenementen
Events for 31st maart
Geen evenementen
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: