ma. mei 17th, 2021

Verbouwing Lidl, Winkelcentrum Bloemendaal.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige fragment

Grootse verbouwingen blijven gaande in onze buurgemeentes, zo ook in Gouda, waar al sinds een tijdje een grootse verbouwing bezig is op winkelcentrum Bloemendaal, de duitse supermarkt keten Lidl die op het bovendek van het winkelcentrum zit, wordt twee maal zo groot, van 900 naar 1900 vierkante meter. Goed nieuws voor de fans van de verse bakkersafdeling van de supermarkt, want tot voorheen had dit filiaal deze optie nog niet, maar na de verbouwing zal de bakkersafdeling groots uitgebreid worden. Ook komen er 30 parkeerplaatsen bij op het parkeerdek, hoewel dat best opvallend is gezien er door de verbouwing al een paar komen te vervallen, en het parkeerdek niet echt uit te breiden is, dus waar ze die 30 plaatsen vandaan toveren is mij nog even de vraag.
Voor wie het echt wil weten en met name de feestelijke heropening van dit filiaal wil zien is 6 december van harte welkom, dan staat de heropening gepland, hou de site van Winkelcentrum Bloemendaal in de gaten, daar zullen ook updates geplaatst worden, voor mocht de opening eerder of later worden dan gepland.

LEES OOK:   BZ&PC neemt afscheid van legendarisch zwembad

Nu zeg ik net, vele miste deze bakkersafdeling, ik heb ruim 1,5 jaar gewerkt in dit filiaal, om te zeggen, een groots gemis, niet echt, maar is er nog meer wat toegevoegd kan worden aan de van origine duitse supermarkt? Bijvoorbeeld een verse vleeswaren afdeling? You call it, en verzend dit dan via de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda

mei 2021

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
26
27
28
29
30
1
2
Events for 1st mei
Geen evenementen
Events for 2nd mei
Geen evenementen
3
4
5
6
7
8
9
Events for 3rd mei
Geen evenementen
Events for 4th mei
Geen evenementen
Events for 5th mei
Geen evenementen
Events for 6th mei
Geen evenementen
Events for 7th mei
Geen evenementen
Events for 8th mei
Geen evenementen
Events for 9th mei
Geen evenementen
10
11
12
13
14
15
16
Events for 10th mei
Geen evenementen
Events for 11th mei
Geen evenementen
Events for 12th mei
Geen evenementen
Events for 13th mei
Geen evenementen
Events for 14th mei
Geen evenementen
Events for 15th mei
Geen evenementen
Events for 16th mei
Geen evenementen
17
18
19
20
21
22
23
Events for 17th mei
Geen evenementen
Events for 18th mei
Geen evenementen
Events for 19th mei
Geen evenementen
Events for 20th mei
Geen evenementen
Events for 21st mei
Geen evenementen
Events for 22nd mei
Geen evenementen
Events for 23rd mei
Geen evenementen
24
25
26
27
28
29
30
Events for 24th mei
Geen evenementen
Events for 25th mei
Geen evenementen
Events for 26th mei
Geen evenementen
Events for 27th mei
Geen evenementen
Events for 28th mei
Geen evenementen
Events for 29th mei
Geen evenementen
Events for 30th mei
Geen evenementen
31
1
2
3
4
5
6
Events for 31st mei
Geen evenementen
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: