vr. dec 4th, 2020

Verbouwing Lidl, Winkelcentrum Bloemendaal.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige fragment

Grootse verbouwingen blijven gaande in onze buurgemeentes, zo ook in Gouda, waar al sinds een tijdje een grootse verbouwing bezig is op winkelcentrum Bloemendaal, de duitse supermarkt keten Lidl die op het bovendek van het winkelcentrum zit, wordt twee maal zo groot, van 900 naar 1900 vierkante meter. Goed nieuws voor de fans van de verse bakkersafdeling van de supermarkt, want tot voorheen had dit filiaal deze optie nog niet, maar na de verbouwing zal de bakkersafdeling groots uitgebreid worden. Ook komen er 30 parkeerplaatsen bij op het parkeerdek, hoewel dat best opvallend is gezien er door de verbouwing al een paar komen te vervallen, en het parkeerdek niet echt uit te breiden is, dus waar ze die 30 plaatsen vandaan toveren is mij nog even de vraag.
Voor wie het echt wil weten en met name de feestelijke heropening van dit filiaal wil zien is 6 december van harte welkom, dan staat de heropening gepland, hou de site van Winkelcentrum Bloemendaal in de gaten, daar zullen ook updates geplaatst worden, voor mocht de opening eerder of later worden dan gepland.

LEES OOK:   Een reizende Reeuwijkse clown in Nederland

Nu zeg ik net, vele miste deze bakkersafdeling, ik heb ruim 1,5 jaar gewerkt in dit filiaal, om te zeggen, een groots gemis, niet echt, maar is er nog meer wat toegevoegd kan worden aan de van origine duitse supermarkt? Bijvoorbeeld een verse vleeswaren afdeling? You call it, en verzend dit dan via de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda
november

december 2020

januari
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
30
1
2
3
4
5
6
Events for 30th november
Events for 1st december
Events for 2nd december
Events for 3rd december
Events for 4th december
Geen evenementen
Events for 5th december
Geen evenementen
Events for 6th december
Geen evenementen
7
8
9
10
11
12
13
Events for 7th december
Geen evenementen
Events for 8th december
Geen evenementen
Events for 9th december
Geen evenementen
Events for 10th december
Geen evenementen
Events for 11th december
Events for 12th december
Geen evenementen
Events for 13th december
Geen evenementen
14
15
16
17
18
19
20
Events for 14th december
Geen evenementen
Events for 15th december
Geen evenementen
Events for 16th december
Geen evenementen
Events for 17th december
Geen evenementen
Events for 18th december
Geen evenementen
Events for 19th december
Geen evenementen
Events for 20th december
Geen evenementen
21
22
23
24
25
26
27
Events for 21st december
Geen evenementen
Events for 22nd december
Geen evenementen
Events for 23rd december
Geen evenementen
Events for 24th december
Geen evenementen
Events for 25th december
Geen evenementen
Events for 26th december
Geen evenementen
Events for 27th december
Geen evenementen
28
29
30
31
1
2
3
Events for 28th december
Geen evenementen
Events for 29th december
Geen evenementen
Events for 30th december
Geen evenementen
Events for 31st december
Geen evenementen
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: