Bas On Air, Plof neer op je bank!

Verbouwing Lidl, Winkelcentrum Bloemendaal.

Luister hierboven het volledige fragment

Grootse verbouwingen blijven gaande in onze buurgemeentes, zo ook in Gouda, waar al sinds een tijdje een grootse verbouwing bezig is op winkelcentrum Bloemendaal, de duitse supermarkt keten Lidl die op het bovendek van het winkelcentrum zit, wordt twee maal zo groot, van 900 naar 1900 vierkante meter. Goed nieuws voor de fans van de verse bakkersafdeling van de supermarkt, want tot voorheen had dit filiaal deze optie nog niet, maar na de verbouwing zal de bakkersafdeling groots uitgebreid worden. Ook komen er 30 parkeerplaatsen bij op het parkeerdek, hoewel dat best opvallend is gezien er door de verbouwing al een paar komen te vervallen, en het parkeerdek niet echt uit te breiden is, dus waar ze die 30 plaatsen vandaan toveren is mij nog even de vraag.
Voor wie het echt wil weten en met name de feestelijke heropening van dit filiaal wil zien is 6 december van harte welkom, dan staat de heropening gepland, hou de site van Winkelcentrum Bloemendaal in de gaten, daar zullen ook updates geplaatst worden, voor mocht de opening eerder of later worden dan gepland.

LEES OOK:   Hekken en borden omver in Reeuwijk

Nu zeg ik net, vele miste deze bakkersafdeling, ik heb ruim 1,5 jaar gewerkt in dit filiaal, om te zeggen, een groots gemis, niet echt, maar is er nog meer wat toegevoegd kan worden aan de van origine duitse supermarkt? Bijvoorbeeld een verse vleeswaren afdeling? You call it, en verzend dit dan via de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »