zo. mei 16th, 2021

“Wat mij opviel”: Nobelprijs winnaar

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Het zal je maar gebeuren, win je een prijs, wordt je 's nachts gebeld, neem je niet op, en denk je , dat komt morgen wel... Wat zou jij doen?
Beluister hierboven het fragment

Stel je voor je wint de Nobelprijs… het comité probeert je te bereiken, maar hé.. het is laat in de nacht, je hoort wel wat trillen maar denkt, dat kan morgen ook nog wel… en dan plots staat je buur, goede vriend en tevens compagnon, die wel reageerde op dat comité voor je deur en probeert je met man en macht wakker te krijgen, want “Hallo” zo’n prijs win je niet dagelijks!

Dit voorval is overkomen bij Paul Milgrom hij was degene die niet opnam, en de goede buur Robert Wilson knocked on heavens.. ehh Milgrom’s door.
Het leuke aan dit alles is dat Milgrom een slimme deurbel met camera heeft, en daar is alles op te zien en te horen.

Ik ben dus heel benieuwd wat jij doet als je in de nacht gebeld wordt… ik denk dat ik enorm zou twijfelen, eerst zou denken “ja daggg, komt later wel” maar dan blijf twijfelen en ga denken, wie weet is het dringend, is er iemand ziek, of nog erger, het laatste moment is aangebroken…. U never know! …

LEES OOK:   "Wat mij opviel": Lockdown na extreme drukte

Wat doe jij? Neem je op? Of laat je het gaan en kijk je morgen verder?
Laat je reactie hieronder achter of via de facebook BasOnAirNL , ik ben reuze benieuwd!

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: