Bas On Air, Plof neer op je bank!

Supermarkten moeten gezonder!

Luister hierboven het volledige fragment

Het gezonde eten in de supermarkten, het zou allemaal gezonder gaan in de nabije toekomst, maar iets wat mij opvalt van een bij mij in Den Haag in de buurt liggende supermarkt, die onlangs is verbouwt, dat de bakkers afdeling met daarmede allerhande zoete lekkernijen, 2 bijna 3 keer zo groot geworden is en zo overduidelijk in het beeld ligt dat zelfs al moet je soep, eieren, kruiden of sauzen hebben je langs dat bakkers gedeelte moet. Gezond… zeker gemaakt met bieten, sinaasappel rasp en wortels… forget it!

Supermarkten zeggen dat ze de keus voor gezonde voeding makkelijker willen maken, maar geen enkele supermarkt maakt er echt werk van. Dat blijkt maar weer na mijn voorbeeld

Om het voor de consument gemakkelijker te maken, lieten ze voor het eerst een “Superlijst Gezondheid 2020” opstellen. Er is nog veel te verbeteren, is de conclusie.

LEES OOK:   Aantal positief geteste patiënten Bodegraven-Reeuwijk loopt op van 3 naar 5

Heb je zelf een idee wat er gezonder of beter kan, allereerst richt je nu even tot de Facebook BasOnAirNL, maar daarna uiteraard ook tot de betreffende supermarkt! , Ik zeg, zorg dat de zoete lekkernijen wat minder groots in het zicht staan, eerst het brood en dan diep in de krochten van de winkel het gebak.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »