Bas On Air, Plof neer op je bank!

Ontwikkeling Nederlands corona vaccin tijdelijk stilgelegd

Luister hierboven het volledige fragment

Slecht nieuws voor mensen die dringend zaten te wachten op het corona vaccin, want de productie hiervan is tijdelijk stilgelegd, dit omdat er bij één proefpersoon een “onverklaarbare ziekte” is geconstateerd. Er is dus niks bekend over de ziekte, er wordt nader onderzoek gedaan, en zolang er geen verbetering in zit gaat de ontwikkeling niet verder.

Het bedrijf waar dit vaccin wordt ontwikkeld benadrukt wel dat negatieve effecten zoals ziekte niet ongebruikelijk zijn bij medische proeven op een schaal als deze.

Ik ben erg benieuwd hoeveel mensen in onze gemeente staan te popelen om dat vaccin toegediend te krijgen, het is allemaal nog al fifty/fifty , aan de ene kant als dan alles is opgelost en we weer kunnen doen wat we willen zou het fantastisch zijn, maar er wordt gevreesd met grote vrezen dat dit niet helemaal het geval zal zijn, zeker als niet iedereen het vaccin toegediend krijgt, dan blijven er dus altijd mensen rondlopen met een risico voor het virus.
En er is nu bij één persoon een ziekte geconstateerd, maar wat nou als er later bij nog veel meer mensen iets geconstateerd wordt, of als we eindelijk het vaccin krijgen, er na een jaar nog veel ergere dingen mogelijk lijken te zijn… Nee geen bangmakerij, maar er zijn zat mensen die zo denken en hoewel ik redelijk voor het vaccin ben, begrijp ik deze gedachtes ook wel weer.

Het is en blijft lastig, is het vaccin er dan is het ieder voor zich, en gaan ze het verplichten.. zal je alsnog mensen hebben die net als de kleine kinder vaccins zeggen niet mee te doen met deze idioterie. Onlangs was op tv de volgende uitspraak… “Vraag een Duitser of hij springt, en hij vraagt hoe hoog, vraag een Nederlander of hij springt en hij zegt Waarom zou ik!?! “ .. Spring is in the air .. Why Should I? ZUCHT! Laat je gedachte hierover achter op de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »