wo. mrt 3rd, 2021

Ontwikkeling Nederlands corona vaccin tijdelijk stilgelegd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige fragment

Slecht nieuws voor mensen die dringend zaten te wachten op het corona vaccin, want de productie hiervan is tijdelijk stilgelegd, dit omdat er bij één proefpersoon een “onverklaarbare ziekte” is geconstateerd. Er is dus niks bekend over de ziekte, er wordt nader onderzoek gedaan, en zolang er geen verbetering in zit gaat de ontwikkeling niet verder.

Het bedrijf waar dit vaccin wordt ontwikkeld benadrukt wel dat negatieve effecten zoals ziekte niet ongebruikelijk zijn bij medische proeven op een schaal als deze.

Ik ben erg benieuwd hoeveel mensen in onze gemeente staan te popelen om dat vaccin toegediend te krijgen, het is allemaal nog al fifty/fifty , aan de ene kant als dan alles is opgelost en we weer kunnen doen wat we willen zou het fantastisch zijn, maar er wordt gevreesd met grote vrezen dat dit niet helemaal het geval zal zijn, zeker als niet iedereen het vaccin toegediend krijgt, dan blijven er dus altijd mensen rondlopen met een risico voor het virus.
En er is nu bij één persoon een ziekte geconstateerd, maar wat nou als er later bij nog veel meer mensen iets geconstateerd wordt, of als we eindelijk het vaccin krijgen, er na een jaar nog veel ergere dingen mogelijk lijken te zijn… Nee geen bangmakerij, maar er zijn zat mensen die zo denken en hoewel ik redelijk voor het vaccin ben, begrijp ik deze gedachtes ook wel weer.

Het is en blijft lastig, is het vaccin er dan is het ieder voor zich, en gaan ze het verplichten.. zal je alsnog mensen hebben die net als de kleine kinder vaccins zeggen niet mee te doen met deze idioterie. Onlangs was op tv de volgende uitspraak… “Vraag een Duitser of hij springt, en hij vraagt hoe hoog, vraag een Nederlander of hij springt en hij zegt Waarom zou ik!?! “ .. Spring is in the air .. Why Should I? ZUCHT! Laat je gedachte hierover achter op de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

LEES OOK:   Kerken open tijdens coronavirus

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda
februari

maart 2021

april
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1st maart
Geen evenementen
Events for 2nd maart
Geen evenementen
Events for 3rd maart
Geen evenementen
Events for 4th maart
Geen evenementen
Events for 5th maart
Geen evenementen
Events for 6th maart
Geen evenementen
Events for 7th maart
Geen evenementen
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8th maart
Geen evenementen
Events for 9th maart
Geen evenementen
Events for 10th maart
Geen evenementen
Events for 11th maart
Geen evenementen
Events for 12th maart
Geen evenementen
Events for 13th maart
Geen evenementen
Events for 14th maart
Geen evenementen
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15th maart
Geen evenementen
Events for 16th maart
Geen evenementen
Events for 17th maart
Geen evenementen
Events for 18th maart
Geen evenementen
Events for 19th maart
Geen evenementen
Events for 20th maart
Geen evenementen
Events for 21st maart
Geen evenementen
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22nd maart
Geen evenementen
Events for 23rd maart
Geen evenementen
Events for 24th maart
Geen evenementen
Events for 25th maart
Geen evenementen
Events for 26th maart
Geen evenementen
Events for 27th maart
Geen evenementen
Events for 28th maart
Geen evenementen
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29th maart
Geen evenementen
Events for 30th maart
Geen evenementen
Events for 31st maart
Geen evenementen
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: