ma. mei 17th, 2021

Ontwikkeling Nederlands corona vaccin tijdelijk stilgelegd

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige fragment

Slecht nieuws voor mensen die dringend zaten te wachten op het corona vaccin, want de productie hiervan is tijdelijk stilgelegd, dit omdat er bij één proefpersoon een “onverklaarbare ziekte” is geconstateerd. Er is dus niks bekend over de ziekte, er wordt nader onderzoek gedaan, en zolang er geen verbetering in zit gaat de ontwikkeling niet verder.

Het bedrijf waar dit vaccin wordt ontwikkeld benadrukt wel dat negatieve effecten zoals ziekte niet ongebruikelijk zijn bij medische proeven op een schaal als deze.

Ik ben erg benieuwd hoeveel mensen in onze gemeente staan te popelen om dat vaccin toegediend te krijgen, het is allemaal nog al fifty/fifty , aan de ene kant als dan alles is opgelost en we weer kunnen doen wat we willen zou het fantastisch zijn, maar er wordt gevreesd met grote vrezen dat dit niet helemaal het geval zal zijn, zeker als niet iedereen het vaccin toegediend krijgt, dan blijven er dus altijd mensen rondlopen met een risico voor het virus.
En er is nu bij één persoon een ziekte geconstateerd, maar wat nou als er later bij nog veel meer mensen iets geconstateerd wordt, of als we eindelijk het vaccin krijgen, er na een jaar nog veel ergere dingen mogelijk lijken te zijn… Nee geen bangmakerij, maar er zijn zat mensen die zo denken en hoewel ik redelijk voor het vaccin ben, begrijp ik deze gedachtes ook wel weer.

Het is en blijft lastig, is het vaccin er dan is het ieder voor zich, en gaan ze het verplichten.. zal je alsnog mensen hebben die net als de kleine kinder vaccins zeggen niet mee te doen met deze idioterie. Onlangs was op tv de volgende uitspraak… “Vraag een Duitser of hij springt, en hij vraagt hoe hoog, vraag een Nederlander of hij springt en hij zegt Waarom zou ik!?! “ .. Spring is in the air .. Why Should I? ZUCHT! Laat je gedachte hierover achter op de facebook BasOnAirNL, of hieronder in de reacties.

LEES OOK:   COLUMN: Het behoud van het Dorpsbeeld

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Geef een reactie

Nieuwste Columns

Regio Uitagenda

mei 2021

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
26
27
28
29
30
1
2
Events for 1st mei
Geen evenementen
Events for 2nd mei
Geen evenementen
3
4
5
6
7
8
9
Events for 3rd mei
Geen evenementen
Events for 4th mei
Geen evenementen
Events for 5th mei
Geen evenementen
Events for 6th mei
Geen evenementen
Events for 7th mei
Geen evenementen
Events for 8th mei
Geen evenementen
Events for 9th mei
Geen evenementen
10
11
12
13
14
15
16
Events for 10th mei
Geen evenementen
Events for 11th mei
Geen evenementen
Events for 12th mei
Geen evenementen
Events for 13th mei
Geen evenementen
Events for 14th mei
Geen evenementen
Events for 15th mei
Geen evenementen
Events for 16th mei
Geen evenementen
17
18
19
20
21
22
23
Events for 17th mei
Geen evenementen
Events for 18th mei
Geen evenementen
Events for 19th mei
Geen evenementen
Events for 20th mei
Geen evenementen
Events for 21st mei
Geen evenementen
Events for 22nd mei
Geen evenementen
Events for 23rd mei
Geen evenementen
24
25
26
27
28
29
30
Events for 24th mei
Geen evenementen
Events for 25th mei
Geen evenementen
Events for 26th mei
Geen evenementen
Events for 27th mei
Geen evenementen
Events for 28th mei
Geen evenementen
Events for 29th mei
Geen evenementen
Events for 30th mei
Geen evenementen
31
1
2
3
4
5
6
Events for 31st mei
Geen evenementen
Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: