Bas On Air, Plof neer op je bank!

Enter-technieuws: Mijlpaal voor Bright

Luister hierboven het volledige fragment

Feestelijk nieuws voor het Tech platform van RTL Nieuws, Bright genaamd, zij hebben een nieuwe mijlpaal bereikt, het aantal volgers op al hun social media bij elkaar en van hun podcast heeft de vijf-honderd-duizend gepasseerd!

Bright crew met rechts oprichter en tech-recensent Erwin van der Zande

Uiteraard bedankt Bright al die 500-duizend leden daarvoor, en om die mijlpaal te markeren openen ze een Bright server op discord.

Een soort van Clubhuis waar leden altijd welkom zijn en waar je af en toe presentatoren en redactieleden van Bright aan zult treffen.

Alle Bright video’s , nieuwsberichten en podcast stromen er vanzelf binnen en je vind er ook verschillende chatkanalen over de populairste tech.

Check Bright.nl voor meer informatie en de link naar de discord server.

LEES OOK:   Enter-Technieuws: De Koffiebeleving

En nu ik het toch even over Bright heb, wil ik het even over David Lemereis hebben…

David Lemereis, a.k.a. Mister Uitpakparty

Nou ja niet over hemzelf maar over wat hij doet bij Bright.

Hij is namelijk Meneer “Uitpakparty”, elke keer dat er een nieuw belangrijk product uitkomt in de tech wereld zal hij het voor je testen en beoordelen of het inderdaad de koop waard is.

Hij is niet de persoon die gesponsord wordt door weet ik veel wat voor merk, nee hij is open en eerlijk, hij zal zowel de plus als de minpunten benoemen.

EN! als die er zijn zal hij ook diep in gaan op kritische punten, kritisch als in goed, maar ook als in fout en misschien minder fijn voor de verkoop van dat product.

LEES OOK:   EnterTechnieuws - Cadeautips deel 2

Zo heeft David onlangs nog de goedkoopste E-Bike getest van 800 euro! Dat is echt een spotprijs want normaal liggen die prijzen ruim over de duizend euro voor het goedkoopste segment.

Ook testte hij zondag nog de twee nieuwste Fitbit smartwatches en zo is hij regelmatig op pad om allerhande producten te testen voor de kijker.

Hij doet dit vind ik op een hele relaxte manier en onwijs eerlijk naar de klant toe, want hij kan wel gesponsord worden en het merk aanprijzen, maar daar trek je naar mijn idee geen klanten mee, zeker als blijkt dat wat hij zegt totaal niet klopt.

Eerlijk, open, kritisch, echt wat de consument wil horen!

Check Bright op youtube , en via Bright.nl , er zijn wekelijks video’s te vinden en vaak dagelijks tech-nieuwsberichten!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »