ma. mei 17th, 2021

Art-Jan de Vries

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luister hierboven het volledige audiofragment

Ik wil één persoon met u uitlichten, namelijk Art-Jan de Vries.

Art-Jan de Vries

Geboren in 1977 en is momenteel acteur, cabaretier, mimer en kleinkunstenaar.
In 2008 won hij de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten Festival.

Hij speelde als acteur onder andere bij Theatergroep Max en Productiehuis Rotterdam en is ook te zien in enkele landelijke tv commercials en trad zelfs op met o.a. Loes Luca.

Ook is hij presentator, zo presenteerde hij de Nacht van de Kaap, het NS Try-out Festival en was hij acht jaar lang de host van het Amsterdamse Fringe Festival.

Art-Jan maakt wat hij maakt omdat hij mensen wil raken, en of hij daar nu poezie, fysiek toneel, muziek of moderne schrijvers voor in moet zetten .. Zolang het maar met mensen en voor mensen is en hij beestachtig gepassioneerd tekeer kan gaan in het theater.

LEES OOK:   Betty Asfalt TV

En ik gaf al aan hij is acteur, cabaretier, mimer en kleinkunstenaar en die 4 tesaam vormen zijn 2e naam, namelijk Marja van Katendrecht.

Marja is enkele jaren geleden gevraagd als Burger-meesteres van Camping Rotterdam. Dat is de stad zo goed bevallen dat ze is uitgeroepen tot Nederlandse ambassadrice van Rotterdam.

Marja van Katendrecht, tijdens haar fameuze Bingo Show

Marja is DE improvisatie koningin, geef haar een rode draad en ze spint er garen mee.

Tevens is Marja de perfecte Tupperware consulente die graag bij u in het theater komt om alles haarfijn te laten zien en uit te leggen, en treed ze ook op als Bingo Juffrouw en trekt daarmee volle zalen, geeft leuke prijzen weg en wie weet eindigt het .. in het hier en nu.. wel in een coronaproof Polonaise!

LEES OOK:   Martine Sandifort

Zin om dit eens met eigen ogen van dichtbij mee te maken, en te gieren en brullen en schateren van het lachen, Kijk dan snel op de website van Marja , en dat is Marja van Katendrecht punt NL, er is momenteel maar één show te zien en die vind aankomende zaterdag plaats in het Evertshuis, maar die is helaas , of gelukkig voor Marja, al volgeboekt houd haar site in de gaten voor meer shows!

En mocht je meer willen zien of weten van Art-Jan kijk dan op zijn officiële site art streepje jan de vries punt nl.

Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: