Bas On Air, Plof neer op je bank!

Art-Jan de Vries

Luister hierboven het volledige audiofragment

Ik wil één persoon met u uitlichten, namelijk Art-Jan de Vries.

Art-Jan de Vries

Geboren in 1977 en is momenteel acteur, cabaretier, mimer en kleinkunstenaar.
In 2008 won hij de persoonlijkheidsprijs van het Cameretten Festival.

Hij speelde als acteur onder andere bij Theatergroep Max en Productiehuis Rotterdam en is ook te zien in enkele landelijke tv commercials en trad zelfs op met o.a. Loes Luca.

Ook is hij presentator, zo presenteerde hij de Nacht van de Kaap, het NS Try-out Festival en was hij acht jaar lang de host van het Amsterdamse Fringe Festival.

Art-Jan maakt wat hij maakt omdat hij mensen wil raken, en of hij daar nu poezie, fysiek toneel, muziek of moderne schrijvers voor in moet zetten .. Zolang het maar met mensen en voor mensen is en hij beestachtig gepassioneerd tekeer kan gaan in het theater.

LEES OOK:   ONBEPERKT VAREN!

En ik gaf al aan hij is acteur, cabaretier, mimer en kleinkunstenaar en die 4 tesaam vormen zijn 2e naam, namelijk Marja van Katendrecht.

Marja is enkele jaren geleden gevraagd als Burger-meesteres van Camping Rotterdam. Dat is de stad zo goed bevallen dat ze is uitgeroepen tot Nederlandse ambassadrice van Rotterdam.

Marja van Katendrecht, tijdens haar fameuze Bingo Show

Marja is DE improvisatie koningin, geef haar een rode draad en ze spint er garen mee.

Tevens is Marja de perfecte Tupperware consulente die graag bij u in het theater komt om alles haarfijn te laten zien en uit te leggen, en treed ze ook op als Bingo Juffrouw en trekt daarmee volle zalen, geeft leuke prijzen weg en wie weet eindigt het .. in het hier en nu.. wel in een coronaproof Polonaise!

LEES OOK:   Fabian Jansen

Zin om dit eens met eigen ogen van dichtbij mee te maken, en te gieren en brullen en schateren van het lachen, Kijk dan snel op de website van Marja , en dat is Marja van Katendrecht punt NL, er is momenteel maar één show te zien en die vind aankomende zaterdag plaats in het Evertshuis, maar die is helaas , of gelukkig voor Marja, al volgeboekt houd haar site in de gaten voor meer shows!

En mocht je meer willen zien of weten van Art-Jan kijk dan op zijn officiële site art streepje jan de vries punt nl.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »