do. apr 15th, 2021

“Wat mij opviel”: Corona Maatregels

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Er was eens een # die stond zo ziels alleen, dat zagen wat (C-)artiesten en die gingen met de # in zee. De # was blij, het land alleen niet, en nu dankzij Famke is er ... ? Tja dat weet ze zelf niet??
Bas

Bas

Ik ben Bas, Sinds 2006 ben ik werkzaam voor BR6 ik heb hier zo'n beetje alle taken al gehad, van techneut, hulpje, event manager tot aan Co-Host, Redacteur en Radio Maker (DJ). Bij Radio Bodegraven maak ik wekelijks 2 radio programma's op de dinsdag avond. 19:00 - 20:00 : Bas On Air (Daar gaat deze site over) 20:00 - 21:00 : De Muziek Experts (Muziek vd Jaren 60 tot heden, met columns, vinyl, taalvouten, en nog véél meer!)

Leave a Replay

Bas On Air - Chat
Translate »
%d bloggers liken dit: