Bas On Air, Plof neer op je bank!

Opening nieuw theaterseizoen Evertshuis

Door middel van een Livestream op onze TV zender BR6 en BR6TV op Youtube was de opening van het culturele seizoen van het Evertshuis voor iedereen te bezichtigen.

Hoewel het corona virus nog steeds actief is is er ook steeds meer plek voor culturele uitjes, zo kun je bijvoorbeeld vanaf 18 september genieten van Joris Linssen en Caramba, zijn er vanaf aankomende zaterdag proeflessen voor het jeugdtheater huis en treed Marja van Katendrecht op met haar spetterende Bingo Show op zaterdag 17 oktober.

Voor meer informatie over het hele seizoen raad ik u aan om rustig een kijkje te nemen op evertshuis.nl

Tijdens deze seizoensopening waren ook een aantal artiesten te gast, zo was er een promo te zien van het theaterstuk van Marja van Katendrecht, trad Guus Westdorp op met zijn ‘Ramses de Liederen’, Rik Hoogendoorn beter bekend van zijn werk voor Sesamstraat en het vroegere Kees & Co trad op met een beginsel van zijn nieuwe theatershow en ook Janneke de Jager trad op met een voorbeeld van haar show, De avond werd afgesloten met een optreden van Waterproof Shampoo.

LEES OOK:   G.B.I.T. 3 - TV interview met Mark Rutte [2010]

De live registratie van het nieuwe Theaterseizoen werd aan elkaar gepraat door presentator Michiel van de Burgt, hij is theatermaker uit Nieuwerbrug

Hoewel de mensen in de zaal niet mee mochten zingen konden ze de artiesten wel van dichtbij zien iets wat helaas lang niet kon door de corona maatregelen.

Wilt u alles rustig terugkijken neem dan een kijkje op ons Youtube kanaal BR6TV daar is de gehele registratie terug te vinden.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »