Bas On Air, Plof neer op je bank!

Boreftse Dorpskwis een groot succes!

Vrijdag 4 september vond de allereerste editie van de Boreftse Dorpskwis plaats, een gezellige teamactiviteit georganiseerd door KPJ Bodegraven, ter ere van haar 70-jarige bestaan. Maar liefst 40 teams gingen de strijd aan!

Ieder team had zo zijn eigen tactiek om de kwis te maken. Sommige teams deden alles gezamenlijk en anderen verdeelden het juist. Wat de juiste tactiek is moet nog blijken, want de uitslag wordt pas vrijdag 25 september bekend gemaakt. De organisatie, die in handen is van de lustrumcommissie van KPJ Bodegraven, moet zich eerst nog door alle gemaakte vragen en opdrachten heen worstelen. In totaal zijn er maar liefst 35 corona proof après-ski feestjes, 36 stoepkrijttekeningen, 248 selfies en 31 David Bowie’s ingeleverd. Hoe de uitslagavond vorm krijgt, wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt aan alle teamcaptains.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »