Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Stoepjesconcert – Open Monumentendag

Stichting Vrienden van de Adventskerk Alphen aan den Rijn, organiseert aankomende zaterdagmiddag nog eenmaal dit jaar een stoepjesconcert. Van half twee tot half drie staat op de stoep voor de kerk een groot Tv-scherm opgesteld waarop stadsorganist Simon Stelling live vanuit de kerk een pianoconcert geeft.

Verzoeknummers voor dit concert kunnen vooraf worden opgegeven door een mail te sturen naar info@vriendenvandeadventskerk.info. Simon stelt het repertoire aan de hand van alle inzendingen samen. Dit mogen klassieke nummers zijn, maar ook bijvoorbeeld populaire nummers.

De locatie is Augustijnenlaan 27 in Alphen aan den Rijn.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »