Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Keramiektalent schittert in expositie

Achtentwintig oud-cursisten die bij de Nederlandse Keramiekopleiding in de afgelopen 15 jaar het extra leerjaar ‘handvormen’ hebben gevolgd, zijn geselecteerd voor een veelzijdige expositie in Museum Gouda

Conservator Ingmar Reesing van Museum Gouda en NKO-docent Mieke de Groot maakten een selectie uit het werk van oud-cursisten: de talenten van de Nederlandse Keramiekopleiding. De expositie is vanaf 4 september tot en met 10 januari 2021 te bezoeken in Museum Gouda, het adres is Achter de Kerk nummer 14. Let op de ingang van de museumwinkel is tijdelijk gesloten. Voor vragen kunt je mailen naar info@museumgouda.nl of naar de website museumgouda.nl.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »