Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: IVN Jeugdgroep De Fladderaars

Voor een safari hoef je niet naar Afrika! Duik gewoon de tuin van het bezoekerscentrum De Veenweiden in en ontdek hoeveel er in de grond leeft. Van loopkever tot miljoenpoot, en van mier tot regenworm. Meestal lopen we letterlijk over deze diertjes heen, maar nu krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Graaf mee en word ‘Citizen scientist” samen met de andere leden van de IVN Jeugdgroep De Fladderaars, dat zijn kinderen van 8-12 jaar. Ze doen ook mee met een onderzoek van bodemdieren.nl en voeren onze onderzoeksgegevens in.
Kom mee op safari aankomende zaterdagochtend van kwart over negen tot ongeveer kwart voor twaalf in het Amfitheater bij het bezoekerscentrum De Veenweiden

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »