Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Expositie kunst uit het Hart

Als voorbereiding op Feest van de Geest 2021 is er van 6 september t/m 25 oktober een bijzondere expositie in het Evertshuis, hier stellen de 16 deelnemers alvast hun kunst tentoon om kennis te maken met het soort werk dat ze uiteindelijk zullen maken. Ze exposeren nieuw gemaakte eigentijdse kunst en het thema is Kunst uit het Hart.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »