Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Repetities hervat Deo Favente

Het christelijk gemend koor Deo Favente wil de repetities weer oppakken ter voorbereiding voor de themazangavond van achtentwintig november dit jaar.
Ze nemen daarvoor de nodige restricties en protocollen nog in acht. Ze kunnen de ambitie, kwaliteit en plezier onlosmakelijk met elkaar verbinden. Een gevarieerd gezelschap van mannen en vrouwen, jong en oud, van verschillende kerkverbanden maar met één doel: Gods grootheid bezingen.

De eerste repetitie vind morgenavond plaats van acht tot tien in de Bethelkerk aan de Dronensingel nummer twee te Bodegraven waar u tevens ook kennis kan maken met de nieuwe dirigent Leendert Verduijn.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »