Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Open Monumentendag Bodegraven-Reeuwijk

Zaterdag 12 en zondag 13 september vind weer het Het landelijke open monumentendag plaats en het thema dit jaar is Leermonument. In het woord ‘Leermonument’ zitten allerlei woorden verscholen: Leer – van leren. Nu – omdat het een eenmalige activiteit is, Monument – de plaats waar het gaat gebeuren. Leermoment – de beleving in het monument.

Er zijn in onze gemeente meer dan 50 rijksmonumenten en 92 gemeentelijke monumenten te vinden . Van boerderijen tot kaaspakhuizen, van molens tot kerken en nog veel meer.
Sommige van deze monumenten zijn altijd opengesteld voor bezoekers, de andere monumenten kun je alleen bezoeken tijdens Open Monumentendag.
Wil je graag weten waar je zoal terecht kan of wil je meer informatie over Open Monumentendag in het algemeen, kijk dan op de site Monumenten.nl
Tot 12 en 13 september in een monument!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »