Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Bingo en spelletjes bij de Kidsclub

Gelukkig is er ook voor de zieke kids nog genoeg te doen in deze warrige tijden, zo start het nieuwe seizoen gelijk met een gezellige bingo- en spelletjesmiddag bij de Kidsclub ze hebben weer genoeg tijd om even lekker bij te kletsen na de vakantie, de vrijwilligers hebben er weer zin in.
Heb je ook zin om te komen? Wees van harte welkom en uiteraard mag je ook een vriendje of vriendinnetje meenemen!

De Bingo vind plaats op woensdag 9 september van half drie tot half vijf in het Inloophuis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden. Aanmelden kan tot uiterlijk dinsdag 8 september via info@inloophuislevenmetkanker.nl.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »