Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Workshop werken met eigen goud

Ben je in het bezit van één of meer gouden sieraden die je niet meer draagt? Het is mogelijk om deze sieraden te verwerken in een nieuw zelf gemaakt sieraad, bijv. een ring of hanger. Hierbij kan het “oude” goud worden omgesmolten, maar indien gewenst is het ook mogelijk om een sieraad te veranderen en een gedeelte hiervan herkenbaar te laten in de nieuwe creatie.

Uiteraard wordt er gestart met koffie of thee met iets lekkers erbij en later op de dag volgt ook nog een lunch. Na de koffie wordt besproken wat je die dag gaat doen. Aan de hand van het beschikbare materiaal en je eigen wensen en ideeën ga je een ontwerp maken.

Je maakt kennis met vele facetten van het goudsmidsvak, zoals smelten, walsen, zagen, vijlen, slijpen, solderen, polijsten en afwerken. De deelnemers mogen deze werkzaamheden zo veel mogelijk zelf uitvoeren. Uiteraard wordt er hulp geboden en deskundige begeleiding.

LEES OOK:   Waterkwaliteit surfplas is uitstekend

De middag wordt besteed aan het afwerken van de sieraden. Deze worden na afloop van de workshop verpakt in een mooi doosje en mogen met de trotse eigena(a)r(es) mee naar huis!

Kijk voor meer informatie op unieksieraad.nl

Heb jij nog “oud goud” thuis liggen?
Zo ja als je het zou omsmelten, wat zou je er dan van willen maken?
En wil je er nog iets herkenbaars in houden of maakt dat je niks uit?
Geef je reactie/mening hieronder in het “Reactie-veld”
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »