Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Gouds Montmartre

Kom elke woensdag tot negen september tussen negen en half vijf naar het Gouds Montmatre en waan je op de Montmartre in GOUDA KAASSTAD even in Parijs. Tijdens het Gouds Montmartre staan er 140 kramen met unieke items: van antieke meubels tot kleding, je vindt er van alles.

Op het Marktplein van Gouda, rondom het eeuwenoude Goudse Stadhuis, wordt er elke woensdag tot negen september een heuse antiek-, curiosa- en brocante markt gehouden. Bijzondere, zeldzame voorwerpen uit ‘grootmoeders tijd’ en gebruikte artikelen met een ware geschiedenis, u vindt het in hartje Gouda!

Het Goudse Montmartre is qua omvang, frequentie en aantal bezoekers uitgegroeid tot één van de grootste evenementen in de open lucht op het gebied van antiek en curiosa. Op zoek naar een koopje, cadeau voor een verjaardag of een apart uniek, antiek object? Bezoek dan de Goudse Montmartre!

LEES OOK:   Picnic verkoopt straks ijs van De zoete inval uit Bodegraven

ook is dit evenement speciaal voor de start van De Hollandsche Maagd

Vanaf 19 augustus is hier namelijk een nieuwe expositie met zeeschilders te zien

En op 22 en 23 augustus kun je de kunstenaars ook ontmoeten tijdens de Open Atelierdagen.
Voor meer informatie kijkt u op www.dehollandschemaagd.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »