Bas On Air, Plof neer op je bank!

In St. Antonius ziekenhuis mondkapje verplicht

Op alle locaties van het St. Antoniusziekenhuis Nieuwegein is het vanaf 17 augustus verplicht om een mond-neusmasker te dragen in de wachtruimtes. Dit geldt voor iedereen vanaf 12 jaar. Patiënten mogen hun eigen mond-neusmasker dragen en als ze die niet hebben, krijgen ze er één uitgereikt bij de balie van de polikliniek/afdeling.

Het is in het St Antniusziekenhuis niet altijd mogelijk om 1,5 m afstand te houden nu de reguliere zorg weer hervat is. Om besmetting met het coronavirus te voorkomen moeten er daarom neus- en mondkapjes gedragen worden door patienten en begeleiders.

Kijk voor meer informatie op Antoniusziekenhuis.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »