Bas On Air, Plof neer op je bank!

Bodegraafse vakantiespelen dit jaar Online!

Ook in Bodegraven vind de vakantie spelen plaats, en wel een speciale versie, want het is de eerste keer dat de spelen ONLINE plaatsvinden..

Tijdens de Vakantiespelenweek zullen er iedere dag online activiteiten voor alle leeftijden worden gehouden.

De activiteiten worden gecombineerd met het zelfgemaakte Vakantiespelen Doeboek. In het doeboek staan hele leuke raadsels, puzzels en opdrachten. Het doeboek is gratis op te halen bij de kassa van Jumbo Raadhuisplein. Let op! op is op!

Elke dag van de vakantie spelen (24 t/m 28 aug) posten super sporters Bibi en Donna een filmpje op de Facebook en Instagram pagina van de Vakantiespelen. Elke filmpje is gekoppeld aan een bladzijde in het doeboek:

Voor de oudere kinderen zullen er challenges gehouden worden. Het is nog niet duidelijk wat voor challenges het precies zijn, maar alvast bouwmaterialen verzamelen kan geen kwaad.

LEES OOK:   AGENDA: De Huizen van Alles

Maandag om 10.00 trappen we af! Houd de komende dagen de Facebook en Instagram pagina in de gaten. De Vakantiespelen is nu ook te volgen op TikTok @vakantiespelenbodegraven

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »