Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Zeilproeverij

En boeit het theater je nu niet, maar water weer wel, dan zal je veel plezier hebben op zaterdag 22 en zondag 23 augustus want dan organiseert de Roei- en Zeilvereniging Gouda een kennismaking met zeilen in Centaurs en Randmeren (kielboten).
Deze zeilproeverij is ideaal voor mensen die altijd al hebben willen leren zeilen maar waarbij het er nooit van is gekomen, Nu dus de unieke kans!

Op zaterdag wordt gezeild tot 13.30 uur. Daarna is er ’s middags het coachzeilen. Coachzeilen vindt hele zeilseizoen plaats, ideaal voor nieuwe mensen.

Op zondag wordt er gezeild van tien tot vier en afgesloten met een borrel om terug te kijken op een mooi weekend zeilen. De mensen die de smaak te pakken hebben gekregen, kunnen lid worden om te blijven zeilen. De kosten van dit zeilweekend bedragen honderd euro. Wie lid wordt na afloop van dit weekend, krijgt een korting van €75 op het lidmaatschapsgeld.

LEES OOK:   Liveblog: Bas On Air 10-03-2020

Aanmelden voor deze unieke kans kan via: www.roeienzeil.nl. Roei- en Zeilvereniging Gouda heeft voldoende zwemvesten dus behalve een goed humeur en zonodig een regenjas heeft men niets nodig.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »