Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: Gouds Comedy Café

Na al het thuis gezit zijn we weer harstikke blij dat het theater weer wat meer aandacht krijgt, hoewel het nog steeds veel te weinig is, Maar iets wat het wel goed kan maken is een ongedwongen avond met een drankje en een hapje binnen handbereik, muziek, vrienden én goede comedians. Het perfecte theateruitje! Elke editie van het Gouds Comedy Café heeft een nieuwe line-up bestaande uit een MC en een aantal vlijmscherpe ervaren grappenmakers.
Wie? Vraagt u, Dat blijft nog een verrassing, maar ze zijn gegarandeerd inventief, vreemd, soms zelfs met een muzikale twist en altijd hilarisch.
Het Gouds Comedy Café vind deze donderdagavond plaats om half negen Kijk voor reservering en meer informatie op GoudseSchouwburg.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »