Bas On Air, Plof neer op je bank!

AGENDA: BRAVO! Activiteiten

Er is weer genoeg te doen, zeker na 2 weken radio stilte, zowel voor volwassenen als ook voor de Kids, want de afgelopen weken konden kinderen uit de gemeente Bodegraven-Reeuwijk al verschillende leuke, creatieve en sportieve BRAVO! activiteiten doen.

En ook al is de vakantie bijna om, toch zijn er nog diverse coole workshops waar je je voor kunt inschrijven.
Op zaterdag 22 augustus kun je bijvoorbeeld een workshop drumfitness doen.
Of wat dacht je van de dansworkshops op 24 en 25 augustus, waar je te gekke moves leert
Op maandagavond 24 augustus geeft Ginny Pauw een gave hiphop workshop voor tieners van 12 -16 jaar!

Hou je meer van kanovaren én ben je 9 jaar of ouder? Dat kan op donderdag 27 augustus in Reeuwijk op de Breevaart. Ben je meer een creatieveling en vind je tutu’s maken leuk? Kom dan naar de dans-tutu workshop op vrijdag 28 augustus in het Evertshuis voor dansmeiden en stoere jongens van 5 tot 9 jaar.

LEES OOK:   Reeuwijks stel wint €10.000,-

Kijk snel op www.evertshuis.nl/activiteiten en schrijf je in voor de activiteiten in de laatste weken van de zomer BRAVO! Binnenkort verschijnt het najaar boekje, dat wordt op school uitgedeeld. Vanaf 14 september start de inschrijving van het NAJAAR programma.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »