De liefde van een man gaat nu eenmaal door de maag, vandaar ook heerlijk

voor de man of mannen in huis een heel lekker recept namelijk pasta met een romige pestosaus. Precies voor de gene die niet van teveel poespas, lekker simpel!
Recept voor 2 personen
Tijd: 25 min.
Benodigdheden:
- 150 pasta

- 100 gr (vegetarische) spekjes
- 2 el (zelfgemaakte) pesto
- 100 ml Kookroom
- 50 gr rucola
- 1 rode ui
- pijnboompitten
- Parmezaanse kaas
- ook lekker met een halve courgette
Bereidingswijze: pasta met romige pestosaus

Kook de pasta volgens de instructies op het pak. Snipper de ui. Rooster de
pijnboompitten in een pan zonder olie totdat ze lichtbruin zijn en haal ze uit de pan. Bak in dezelfde pan de spekjes en ui.
Voeg na een minuut of 5 de pesto en Room toe. De kookroom geeft
een heerlijk romige smaak aan dit gerecht en maakt het lekker smeuïg.
Meng alles goed door elkaar en laat een paar minuten pruttelen. Voeg daarna de pasta en pesto toe.
Nogmaals mengen en dan kan het vuur uit. Serveer met wat rucola, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Tip: voeg ook eens een halve courgette (in blokjes) toe aan dit recept.
Tip: vervang de spekjes eens door (vega) gehakt.