Bas On Air, Plof neer op je bank!

Koen (10) haalt 610 euro op voor KiKa ..

31 juli was het zo ver. Koen (10) sloot zich maar liefst 24 uur op in de badkamer, om geld op te halen voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Hij had het niet verwacht, maar door zijn actie heeft de stichting er 610,- bij gekregen.

Vervelen?

Hij was nog wat bang voor verveling, maar dat viel reuze mee. Met een laptop om te gamen, een camera om updates bij te houden, een stapel boeken en familieleden die tussendoor lekkere koekjes kwamen brengen; had Koen het naar zijn zin. “Ik vond het best makkelijk om te doen. Ik heb me niet verveeld, doordat ik veel op YouTube zat te kijken en Minecraft speelde. Ik ben wel een keer misselijk geworden doordat ik teveel lekkers had gegeten.” Ook het slapen was niet saai: met een bed van tuinkussens overnachtte de 10-jarige in de badkuip. Al had hij het eerste uur wel wat moeite met het vatten van de slaap.

LEES OOK:   Nieuwerbrug bouwt wel hutten!

610 euro

De Bodegraafse jongen haalde, tegen zijn verwachting in, ruim 600 euro op. Dat is snel gegaan, dinsdag 28 juli had hij nog “ruim 200 euro” voor KiKa. “Ik vind het super dat ik 610 euro heb opgehaald, dit had ik van tevoren nooit gedacht.”

Bron: Rebonieuws.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »