Bas On Air, Plof neer op je bank!

Een reizende Reeuwijkse clown in Nederland

Net als voor vele anderen nam 2020 een andere wending voor de Reeuwijkse Marleen van Os. Na een aantal humanitaire clownsreizen naar Sri Lanka, Mexico en Griekenland, zorgde Covid dat ze plotseling naar huis moest. Op Samos kreeg het team te horen dat ze zo snel mogelijk een heel circus in moesten pakken en vertrekken. Een circustent, koorddans workshop, eenwielerbaan en ontelbare hoepels, alles werd ingepakt. En na een aantal spannende vluchten was ze dan ook weer thuis.

Gelukkig kon ze vrij snel wat werk oppakken in de zorg, maar toch ging het weer kriebelen. Een nieuw plan werd gemaakt met de Engelse organisatie “The Flying Seagull Project”. Zij spelen vooral in vluchtelingenkampen over de hele wereld, maar waarom niet in Nederland?

Samen met de Nederlandse vrijwilligers is er een show gemaakt en toert deze nu door het hele land. De opvrolijk tour is er voor mensen in een zorginstelling, kinderen die gebruik maken van de voedselbank en asielzoekerscentra. Eigenlijk voor iedereen die vooral rond deze tijd wel een lach en wat magie kan gebruiken.

LEES OOK:   COLUMN: Vakantie Pé-ri-kelen

Ondanks de anderhalve meter afstand zijn zowel ouders als kinderen erg enthousiast; er wordt gelachen, gedanst, muziek gemaakt en gejongleerd.

https://www.facebook.com/FlyingSeagullNL

Ingezonden bericht
Bron: ReboNieuws.nl

Reffrein van “Bassie & Adriaan – Clown wil ik zijn”
En ook al zeggen ze die clown is dom, als de kinderen maar lachen want daar gaat het om!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »