Bas On Air, Plof neer op je bank!

Picnic verkoopt straks ijs van De zoete inval uit Bodegraven

Van koe tot vriezer in 3 dagen! Van Groningen tot aan Maastricht! Hoe ze dat doen? Zoals je misschien wel weet haalt IJssalon De zoete inval de melk zelf, rechtstreeks bij de boer. Ze pasteuriseren het direct en laten het daarna even rijpen met natuurlijke ingrediënten. Daarna maken ze het ijs, verpakken ze het en transporteren ze het naar Picnic. Doordat het een online supermarkt is, ligt het ijs niet eerst een paar weken in een distributiecentrum en daarna nog een paar dagen in de winkel voordat het je vriezer in gaat. Zo heb je gegarandeerd vers ijs.

Dit concept is uniek in Nederland! Ze zijn de eerste ijssalon die op deze manier het ijs in heel Nederland kunnen leveren. Dit concept hebben ze in Corona tijd bedacht, ze moesten verder kijken, wilde het hoofd boven water houden en vooral niet stilzitten.

LEES OOK:   Eind 2021 meer duidelijk over aardgasvrij maken van wijken

Het sorbetijs is vooral gemaakt van fruit. Lekker, puur en een echte smaak explosie in je mond.
Het ijs is nog niet in de supermarkt te koop, omdat het ijs het lekkerst is als het vers is.

Er wordt gestart met 5 smaken, meloen, mango, hazelnoot, vanille en yoghurt Amarena.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »