Van koe tot vriezer in 3 dagen! Van Groningen tot aan Maastricht! Hoe ze dat doen? Zoals je misschien wel weet haalt IJssalon De zoete inval de melk zelf, rechtstreeks bij de boer. Ze pasteuriseren het direct en laten het daarna even rijpen met natuurlijke ingrediënten. Daarna maken ze het ijs, verpakken ze het en transporteren ze het naar Picnic. Doordat het een online supermarkt is, ligt het ijs niet eerst een paar weken in een distributiecentrum en daarna nog een paar dagen in de winkel voordat het je vriezer in gaat. Zo heb je gegarandeerd vers ijs.
Dit concept is uniek in Nederland! Ze zijn de eerste ijssalon die op deze manier het ijs in heel Nederland kunnen leveren. Dit concept hebben ze in Corona tijd bedacht, ze moesten verder kijken, wilde het hoofd boven water houden en vooral niet stilzitten.
Het sorbetijs is vooral gemaakt van fruit. Lekker, puur en een echte smaak explosie in je mond.
Het ijs is nog niet in de supermarkt te koop, omdat het ijs het lekkerst is als het vers is.
Er wordt gestart met 5 smaken, meloen, mango, hazelnoot, vanille en yoghurt Amarena.