Bas On Air, Plof neer op je bank!

Energiecoaches Geslaagd!

Om inwoners te kunnen helpen met energiebesparing in huis heeft de gemeente Bodegraven- Reeuwijk zogeheten energiecoaches opgeleid. Na het succesvol afronden van deze speciale opleiding hebben de energiecoaches afgelopen week hun certificaat uit handen van wethouder duurzaamheid Kees Oskam ontvangen.

Wilt u ook aan de slag met energiebesparing in huis? Neem dan contact op met één van onze energiecoaches voor een gratis advies. De eerste 50 inwoners die een advies aanvragen, ontvangen ook nog eens een gratis energiebespaarbox met verschillende energiebesparende producten cadeau! Advies aanvragen kan via de website van de gemeente, en dat is gemeeente.bodegraven-reeuwijk.nl De energiecoaches nemen vervolgens zelf contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bron: Rebonieuws.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »