Bas On Air, Plof neer op je bank!

Maatjesproject timmert aan de weg

Op negen en dertien juli hebben ruim 25 vrijwilligers van Samen Sterk elkaar voor het eerst weer ontmoet sinds de coronaperiode, zowel in Reeuwijk-Brug als in Bodegraven. Samen wisselden zij ervaringen uit en bespraken zij belangrijke aspecten van het maatjeswerk. Het was goed om elkaar weer te spreken. De organisatoren kijken tevreden terug op beide bijeenkomsten.

Het maatjeswerk is mogelijk dankzij de inzet van meer dan 70 actieve vrijwilligers, waaronder 6 vrijwillig coördinatoren die het contact onderhouden met zowel vrijwilligers als maatjesvragers.

Ook de Telefoonmaatjes – een nieuwe manier van maatjeswerk, sinds Corona – zijn nu deel van Samen Sterk. “Zo komen alle maatjescontacten met elkaar in verbinding te staan. We kunnen hiermee nog beter maatwerk leveren.

Samen Sterk gaat voor de toekomst explicieter inzetten op het werken met doelen bij het maatjescontact. De maatjesvrager en vrijwilliger maken vooraf afspraken over de te bereiken doelen binnen het maatjescontact. Na verloop van tijd bespreken we wat er al bereikt is. Zo is het voor maatjesvrager én vrijwilliger duidelijk ‘waar we het voor doen’.

LEES OOK:   COLUMN: -Loos

Samen Sterk…. want samen is leuker

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »