Bas On Air, Plof neer op je bank!

Thijs Mansier nieuwe centrum manager in Bodegraven

Begin augustus gaat Thijs Mansier aan de slag als de nieuwe centrummanager van Bodegraven. Als inwoner van Bodegraven is het centrum bekend werkterrein voor Mansier. Hij volgt Koert Vermeulen op, die sinds vorig jaar verschillende ontwikkelingen in het centrum in gang heeft gezet.

Foto: Thijs Mansier

“We zijn daarom op zoek gegaan naar een vervanger voor mijn werkzaamheden in Bodegraven en zijn uitgekomen bij Thijs Mansier. Voor velen van jullie in Bodegraven natuurlijk al een bekende. De afgelopen weken heb ik samen met Thijs en het bestuur van de BOV gewerkt aan de overdracht. Per heden rond ik mijn werkzaamheden in Bodegraven af. Thijs zal begin augustus mijn werkzaamheden overnemen, meldt Koert Vermeulen.

Sinds begin dit jaar is hij gestart als centrumregisseur in het centrum van Zeist. Naast zijn werk in Breda is dit niet langer meer te combineren met de werkzaamheden in Bodegraven.

LEES OOK:   COLUMN: Het Mondkapjes Mysterie deel 32

Bron: Rebonieuws.nl

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »