Bas On Air, Plof neer op je bank!

Gemeentenieuws: 21-07-2020

Bodegraven-Reeuwijk passeert mijlpaal van 35.000 inwoners

Een mand vol lokale presentjes voor Catalina en ouders: De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt sinds dit voorjaar meer dan 35.000 inwoners. Om deze mijlpaal te vieren hebben wethouders Inge Nieuwenhuizen en Dirk-Jan Knol een bezoek gebracht aan Catalina Bogaard, die de boeken ingaat als 35.000ste inwoner. Catalina is de dochter van Martin Bogaard en Sabine Bogaard-Sluitman en is geboren op 8 april van dit jaar.

Bouw van 97 koop- en huurwoningen in Weideveld

Wethouder Jan Leendert van den Heuvel heeft namens de gemeente samen met Paul Brandjes van De Raad Bouwontwikkeling b.v. op 14 juli 2020 de overeenkomst ondertekend voor de bouw van 97 duurzame en energiezuinige woningen in ‘Parckweide’ woonveld 3. De bouw betreft 72 koopwoningen en 25 geliberaliseerde middenhuur woningen.

De gemeente heeft vier Tijdelijke Afval Punten (TAP’s) in het Reeuwijkse Plassengebied geplaatst. Zo’n punt bestaat uit een toilet en afvalbak. Minimaal twee keer per week worden de TAP’s schoongemaakt. De vier voorzieningen staan er tot en met september en dragen bij om bezoekers en passanten aangenaam te laten recreëren.

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Voeg opmerking toe

Geef een reactie

Laatste Berichten

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

Bas On Air – Top 40 Classics

LUISTER LIVE BR6 – Radio

KIJK LIVE BR6 – TV

TME – Cultuur

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Cultuur Columns!

TME – Piets Uitspraak

Bezoek DeMuziekExperts.nl voor meer Uitspraken van Piet!

De Muziek Experts

Bas On Air

De Muziek Experts is een satirisch programma van Piet de Rooij en Bas van Zetten waarin de wat onbekendere muziek aan bod komt. Naast de vaste rubriek Taalvoudje Bedankt bevat het programma twee columns over plaatselijke en landelijke gebeurtenissen die in dit radio-uur verweven zitten.

Dinsdagavond 20:00 - 21:00
Zaterdag HH 11:00 - 12:00
Website: DeMuziekExperts.nl
Bas On Air - Chat
Translate »